Вітаю з Новим роком і дякую вам! За козацький дух! За сміливість, хоробрість, надійність!

Вітаю з Новим роком і дякую вам! За козацький дух! За сміливість, хоробрість, надійність!
Головний редактор RIA/20хвилин Вадим Павлов
  • Важко. Жити. Дихати. Але цей рік показав, що ми неймовірна нація. Війна стерла усі кордони і от ці «Ти із Західної України, а ти зі Східної». Стерла усе, що нас роз’єднувало. У нас одна спільна мета — наша перемога. І що може бути бажаніше цього?

А ще у нас спільне горе, спільні втрати, спільні переживання. І разом з тим, ми вчимося посміхатися, коли наче немає більше сил. Ви самі все знаєте і відчуваєте. І тому я хочу сказати кілька «дякую». 

Я дякую мільйонам читачів, які довіряли нам свої серця останні 9 місяців війни. Саме для вас ми працювали цілодобово, перевіряли інформацію і розвінчували фейки. Ми написали понад сім тисяч новин із початку широкомасштабної війни. І їх прочитали понад 10 мільйонів людей! І разом з ними, з вами, ми зібрали десятки мільйонів гривень на лють!

Я дякую волонтерам, які шукають, знаходять, передають нашим хлопцям все, що їм потрібно. Від медикаментів до автомобілів. Знаю, що і хвіст дракона, як тре’ буде, ви знайдете! Ви справжні Герої тилу! 

Відео дня

Я дякую своїм колегам, які ці довгі місяці ведуть інформаційну війну проти російських спецслужб і пропаганди! Колегам, які працюють з укриттів, які пропускають через себе усі втрати, які їздять на фронт із волонтерськими місіями. Для мене честь працювати з вами! 

Ну і головні слова — летять нашим хлопцям і дівчатам із ЗСУ! Від Херсону до Бахмута! Від кордону з Білорусією до передмістя Донецька! Тим, хто сидить в окопі або літає. Тим, хто тягає за собою міномет чи збиває ракети, захищаючи міста. Боже, бережи кожного з вас! Не тільки від себе, а і від усіх українців я дякую за ваші гарячі і добрі серця! За козацький дух! За сміливість, хоробрість, надійність! Ви — неймовірні! 

Але маю попросити ще дещо. У ці свята, в будь-який день — запаліть свічку в пам’ять про тих, кого забрала ця клята війна. Зігрійте їх душі. Обніміть їх близьких.

І пам’ятайте — ми обов’язково переможемо! І наші діти, онуки, обов'язково скажуть за це… дякую. Слава Україні! Слава Героям нації!

Вадим ПАВЛОВ,
головний редактор RIA/20хвилин


Читайте також:

«Головне — вірте в ЗСУ, і перемога буде за нами»: вітання вінничанам від військових

Які зміни принесе 2023 рік для наших гаманців? Про пенсії, зарплати та податки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up