Вінницькі КОРДівці бігали, перекидали скати і били їх молотом. Новий флешмоб

Вінницькі КОРДівці бігали, перекидали скати і били їх молотом. Новий флешмоб
У рамках флешмобу КОРДівці влаштували змагання з кросфіту (знімки і відео поліцейського відділу комунікацій)
  • Бійці вінницького спецпідрозділу КОРД провели змагання з кросфіту.
  • У такий спосіб вони вшанували пам'ять загиблих на сході в рамках флешмобу CrossFit Zone.
  • Як вони виконували програму вправ на силу та витривалість, дивіться на відео.

Свою участь у флешмобі CrossFit Zone вінницькі КОРДівці присвятили пам’яті свого колеги Дениса Жембровського. Він загинув в АТО в лютому 2015-го в Краматорську від прямого влучання снаряду на територію дислокації зведеного загону правоохоронців.

В рамках флешмобу КОРДівці влаштували змагання з кросфіту — програми вправ на силу та витривалість. Вони бігали кроси, віджималися, перекидали скати і били їх молотами.

— Особливість челенджу CrossFit Zone у виконання комплексу вправ на час, без перерви та в інтенсивному ритмі, — пояснюють у відділі комунікацій обласної поліції. — Бійці спочатку бігли 2 кілометра, потім 100 разів здійснювали підйоми ніг до перекладини, 100 разів віджималися від землі. Серед силових вправ — 100 перекидань ската, 100 ударів молотом та повторний забіг 2 кілометра.



Відео дня

— Ми у такий спосіб вшановуємо усіх Героїв, які поклали своє життя заради волі та незалежності України, — це наш обов’язок, — сказав головний КОРдівець Валерій Бондар (на фото нижче). — Вони власним життям демонстрували щире прагнення українців жити у вільній й суверенній державі. Сподіваюся, що проведення таких заходів стане традицією.





Раніше 20minut.ua повідомляв, що зараз у нещодавно сформований вінницький спецпідрозділ проводять набір бійців. Кого запрошують, читайте у новині «Поліція запрошує на роботу в спецназ. Кого шукають?». Яку фізичну підготовку треба мати? Подивіться на відео їхнє зайняття з кросфіту :
 


Читайте також:

Чи треба така поліцейська робота? «20 хвилин» зібрав докази у фото та відео

Почали «шманати» перевізників. Поліція патрулює трасу та зупиняє маршрутників

Друге пришестя в поліцію. Список неатестованих, які відсудили посади та гроші

У Вінниці будуть «універсальні» поліцейські – детективи. Начальника вже вибрали

Поліція набирає спецпризначенців. Шукають 25 бійців для батальйону «Вінниця»

Почали навчання нові «копи», але набір патрульних в поліцію продовжується
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Знание - сила

    Українці цікава нація: - молятся на Бандеру, працюють на жидів - вмирають за "гамерику".

    Керівники українских "патріотів": Порошенко-Вальцман, Гройсман, Яценюк, Турчинов-Коган, Луценко, Аваков, Кличко-Этинзон, Тягныбок-Фротман, Тимошенко-Капительман, - все евреи. Это ваши руководители, за которых вы убиваете людей на Донбасе с украинскими паспортами и гибнете сами.
  • Знание - сила

    Пусть тренируются, мы их используем для востановления Донбаса как заключённых.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up