Вінниччину ворог атакував двома дронами-камікадзе: спрацювала ППО

Вінниччину ворог атакував двома дронами-камікадзе: спрацювала ППО
  • У Вінницькій області було чути вибухи. Попередньо, це спрацювала ППО. Залишайтесь в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Сьогодні, 12 жовтня, У Вінниці о 16.47 оголосили повітряну тривогу.

— Вінниччину ворог атакував двома дронами-камікадзе. Силами протиповітряної оборони обидва ударних безпілотники знищено! — повідомляє голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Залишайтесь в укриттях!

Відео дня

— Дуже небезпечно, залишайтесь в укриттях ! Звертаюсь до окремих та не дуже свідомих роботодавців, відпускайте будь- ласка під час повітряної тривоги працівників з робочого місця в укриття! На жаль, мені про це пишуть люди, — пише народна депутатка Ірина Борзова.

Нагадаємо, 10 жовтня, Україна знаходилася під атаками російських терористів. Були вибухи в Києві, у Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі також було чутно вибухи. Також декілька вибухів сталися у Львові та області — у Львові в окремих районах зникло світло. На Вінниччині спрацювала ППО.

російські війська бомблять Україну. Повідомлення про вибухи та роботу ППО надходять з різних областей. Енергетичні цілі на Вінниччині потрапили під обстріл ворога 

Впродовж кількох наступних днів, нагадаємо, Укренерго знадобиться додаткове обмеження електроспоживання. Це дасть можливість ремонтним бригадам відновити електромережі і якомога швидше забезпечити знову надійне енергопостачання.

Читайте також:

Зранку здійснена атака на Ладижиську ТЕС: що відомо?

Обстріл ракетами і дронами-шахідами: хроніка подій у Вінницькій області 11 жовтня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (551)
  • Лариса Дубовская

    Бережи Господи!!!
  • Маріанна Черватюк

    Дуже чиро дякуємо
  • Анна Крышень

    Дороги Захысныкы нехай Бог Вас оберигае.
  • Марія Челядник

    🙏🙏🙏💙💛

keyboard_arrow_up