Вінниччину атакували дронами: була пожежа на об'єкті інфраструктури

Вінниччину атакували дронами: була пожежа на об'єкті інфраструктури
  • Цієї ночі збили 35 з 39-ти «шахедів». На Калинівщині уламки збитого дрона пошкодили об'єкт інфраструктури. Виникла пожежа.

Збили 35 з 39-ти «шахедів»

Як повідомляють Повітряні Сили ЗСУ, в результаті бойової роботи вдалося збити 35 із 39 «шахедів» у межах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Житомирської областей.

Більшість цілей знищили сили та засоби мобільних вогневих груп Сил оборони України. Також до відбиття повітряного нападу залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, засоби РЕБ. 

Відео дня

На Вінниччині була пожежа

Повітряну тривогу на Вінниччині оголосили о 00.38 10 березня. Тривала вона до 4.54.

Згодом голова Вінницької ОДА Сергій Борзов повідомив: «Цієї ночі на Вінниччині внаслідок  роботи ППО уламки пошкодили об'єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа».

Займання станом на 6.30 загасили.

Як відомо —  постраждалих немає.

Уламки впали у Калинівській громаді. Про це повідомила Калинівська міська рада.

— Під час повітряної тривоги цієї ночі в громаді гучно. Внаслідок роботи ППО, уламки пошкодили об'єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа. Загрози для життя мешканців громади немає, — цитуємо повідомлення. — Прохання до жителів Калинівської громади зберігати спокій та не поширювати у соціальних мережах інформації про подію.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Масажі, консультації та лікувальна гімнастика: як у Вінниці безоплатно реабілітують ветеранів

Капітан поліції з Вінниччини допомагає бійцям з обігрівом. Що означає гравіювання МРМК та ЮП?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up