«‎Ми страждаємо, він багатіє»: вінничани вийшли на акцію протесту під стіни «Вінницяобленерго»

«‎Ми страждаємо, він багатіє»: вінничани вийшли на акцію протесту під стіни «Вінницяобленерго»

У Вінниці розпочалася акція протесту. Вінничани занепокоєні ситуацією, яка склалась із водопостачанням у місті.

Фото з місця події у фейсбук виклала Тетяна Кондратьєва.

— Біля обленерго почалася акція протесту. Така реакція вінничан на відключення електроенергії Вінницяоблводоканалу, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

— Терпець увірвався! Паразити Поліщук-Григоришин не будуть шантажувати все місто і тримати людей в заручниках ситуації. Будь-які фінансові суперечки вирішуються цивілізованим шляхом! Обленерго є стратегічно важливим об’єктом, який належить громадянину РФ Грогоришену. Директор даного підприємства пан Поліщук являється ручним паразитом свого господаря. Поліщук є депутатом обласної ради й мав би відстоювати інтереси народу, а сам у свою чергу прислуговує одіозному російському олігархові, — написав у фейсбук напередодні організатор акції Андрій Вербецький.

—  Досі залишаються відкритими питання погашення заборгованості перед АТ «Вінницяобленерго» та поточних боргів з енергопостачальною компанією «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», яка вже звернулася до нас, як до розподільчої компанії про те, що виносить облводоканалу чергове попередження про відключення на 15 жовтня цього року. Наголошую, що усю відповідальність за питання водопостачання та водовідведення несе виключно КП "Вінницяоблводоканал", — зазначив  генеральний директор АТ «Вінницяобленерго" Андрій Поліщук.

Нагадаємо, 9 жовтня водоканалу повністю перекрили подачу електроенергії, але через годину знову подали.

Про відключення повідомляли заздалегідь та зазначали, що усе через борги водоканалу перед Вінницяобленерго.

Деталі у наступних матеріалах:

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Орест Лютий

    З моськалями війна, а виявляється електрика належить ворогу, це якийсь звиздець, а якщо 5 вінницька колона, заколотить у області нестерпний гвалт і надумає створити ВНР, а цей х.ло відімкне постачання електрики, ви уявляєте  що буде далі...

    пуля reply Орест Лютий

    дурко а цей якбы выключыв подачкы  вам выб уже давно каганцямы на сали палылыб

    пуля reply Орест Лютий

    лолжжэ
  • Поpошок

    200 гривень-година, платили тим пацанам з плакатом

    Орест reply Поpошок

    О, то вони заробляють більше ніж ти, коли посмоктуєш пеця.

    Natalka Melnyk reply Поpошок

    повії зазвичай вважають, що й всі інші роблять це за бабло...
  • Грицько Штахета

    Чого ви під Водоканалом не протестуєте? Це ж у нього борги за електрику, це ж йому ви платите за воду, а натомість у вас з кранів тече таке, що руку сунути страшно, не те що пити. І за цю "воду" ви платите двічі - один раз по платіжках, а другий раз - місто з ваших же податків сплачує борг Водоканала. Чи вам за той “протест” гроші заплатили?

    Igor Pavlyk reply Грицько Штахета

    А що взагалі за борг у Водоканала. Я сумніваюсь що не платять пересічні споживачі. Ось в цьому потрібно розібратись правоохоронним органам. А міськраді назвати реальну причину а не тихенько відмовчуватися.

    Грицько Штахета reply Грицько Штахета

    Модераторе, "Дурбецали" - це українське словникове слово, не треба його видаляти. Чи я вже не можу дурнів назвати дурнями? ))) https://eslovnyk.com/%D0%94%D0%A3%D0%A0%D0%91%D0%95%D0%A6%D0%90%D0%9B%D0%9E

  • З.А.Глядач

    "Водоканал" "переводить стрілки".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up