З міського бюджету водоканалу виділили 11 мільйонів гривень

З міського бюджету водоканалу виділили 11 мільйонів гривень

Міська рада повідомила, що виконала зобов'язання щодо фінансової підтримки водоканалу на врегулювання ситуації з енергопостачальником. Лише за перші дні жовтня підприємству було виділено 11 мільйонів гривень.

— І міська, і обласна влада виконали те, що було обговорено і зафіксовано Протоколом комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 19 вересня у присутності усіх сторін, коли представники енергетичних компаній погодились з цим алгоритмом врегулювання ситуації, що склалась, — каже заступник міського голови Микола Форманюк.

– Тому ми очікуємо на виконання взятих на себе зобов’язань під час засідання комісії з боку облводоканалу, «Вінницяобленерго» та ТОВ “Енера Вінниця”. Додам, що заборгованості закладів бюджетної сфери міста перед водоканалом немає, так само і населення справно платить за спожиту воду – рівень оплати побутових споживачів складає понад  95%. Тому громада міста Вінниці не має відчувати на собі вирішення стосунків між водопостачальниками та енергетиками. І нагадую, що рішенням комісії, з яким погодились усі сторони, була заборона відключати об’єкти КП «Вінницяоблводоканал» від електроенергії, — додає Форманюк.

Відео дня

Так, 4 жовтня було виділено 5 мільйонів гривень. Також у жовтні було перерахувало «Вінницяоблводоканалу» ще 6 мільйонів за послуги водопостачання коштом фінансової підтримки з міського бюджету.

Читайте також:

Енергетики відключили водоканал від світла. Чи є у вас вода? (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • оля

    оогоо
  • Людмила

    Хотілося б знати, куди пішли  сплачені  мешканцями  кошти за х/воду Водоканалу?  

    Чому  борг великий аж 67млн.грн. за світло у

    Водоканалу перед  ВМЕМом. Де поділись  наші кошти?  І  чому  з міського бюджету  віддали  наші  кошти, наші  податки, не розібравшись і не зіставивши керівництво

    Водоканалу  відповідати.

    Людмила reply Людмила

    Виходить  ми з своїх податків ще раз заплатили  за  воду. Гарно прилаштувались.
  • Людмила

    Хотілося б знати, куди пішли  сплачені  мешканцями  кошти за х/воду Водоканалу?  

    Чому  борг великий аж 67млн.грн. за світло у

    Водоканалу перед  ВМЕМом. Де поділись  наші кошти?  І  чому  з міського бюджету  віддали  наші  кошти, наші  податки, не розібравшись і не зіставивши керівництво

    Водоканалу  відповідати.
  • Жора

    Это скорей всего бразилец построил нелегално скрытую криптоферму в цехах водоканала. Окраина города мало кто видит.И налетели килловаты электро.

    Это блядь пиздец!!!!!!



    https://delo.ua/econonomyandpoliticsinukraine/brazilec-postroil-v-ukraine-majning-fermu-za-100-354164/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up