Енергетики відключили водоканал від світла. Чи є у вас вода? (ОПИТУВАННЯ)

Енергетики відключили водоканал від світла. Чи є у вас вода? (ОПИТУВАННЯ)

Водопровідно-насосні станції Вінниці нині без електрики. Відключили їх через заборгованість

Енергетики 9 жовтня припинили подачу електроенергії на водопровідно-насосні станції Вінниці, які подають воду на місто. Про це у фейсбук пише «Вінницяоблводоканал».

Опитування

У вас є нині холодна вода в оселі?

— Поряд з тим поточної заборгованості перед «Вінницяобленерго» КП «Вінницяоблводоканал» не має. Є борг попереднього періоду, і сьогодні, 9 жовтня, у рамках угоди реструктуризації, «Вінницяоблводоканал» перерахував енергетикам 5 мільйонів гривень, які на сесії виділила Вінницька міська рада. В даний час ведуться перемовини щодо відновлення електропостачання ВНС, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Такою ситуацію дуже обурені люди. У нашій групі у фейсбук вінничани пишуть наступне:

  • Віталій Марковский: Старе місто. Вулиця Матросова,3, лiкарня, Центр матері та дитини — нема води з ранку.
  • Марина Мотренко: Старе місто,район 11 школи, немає з 9 години
  • Татьяна Кривешко: Старе місто , вул. Хоменка з 9.30 немає
  • Люда Процюк: Шмідта не має
  • Саша Самборик: Шепеля, нема з 9 год
  • Влад Шевченков: Лебединского нет!
  • Павел Рымарь: За що я плачу кожного місяця гроші? Щоб без води сидіти?!
  • Ольга Откаленко: Просто шок, 21 сторіччя, при чому тут люди, які вчасно розраховуються за комунальні, ціну знову підняти на воду, а змін на краще немає

Читайте також:

«Водоканал» хочуть відключити від світла. Енергетики просять вінничан запастися водою

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (55)
  • оля

    є вода
  • Жора

    Водоканал берет пример  и зарабатывает  биткоины !



    Понты номер 1 https://www.youtube.com/watch?v=taDVvTH-T5k

    Понты номер 2 https://lenta.ru/news/2018/02/02/mamkin_miner/

  • Саня

    У мене по вечорам, напруга 140-160В. А сьогодні взагалі відключився стабілізатор, бо була менше 130. Хто з цих ахметівських прихвоснів відповість за це? Коли звертаєшся до них, обіцяють розібратись, але так нічого і не роблять.

    Жора reply Саня

    По вечерам работают фермы, рубят капусту. Поэтому и падает напряжение.
  • Жора

    Вы можете себе представить чтобы в Беларуси отключили свет на водоканале одного горола?

    Клоун,ДАВАЙ ДОСВИДАНИЯ !

    ИГРАЙ лучше в квн!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up