Вінничанам на замітку: додатки на смартфон, які корисні за кордоном

Вінничанам на замітку: додатки на смартфон, які корисні за кордоном
  • Кожен на своєму місці намагається наближати нашу перемогу і допомагати українцям, які через бойові дії опинилися далеко від дому.
  • Розповідаємо про застосунки, які допоможуть порозумітись з іноземцями, відсканувати документи, розважити дітей мультиком та відволіктися, наскільки це можливо.

Translator Guru. Онлайн-перекладач для iOS, який підтримує понад 100 мов. Застосунок допоможе порозумітися з місцевими, придбати продукти, перекласти меню або текстовий документ за допомогою фотознімку (Завантажити).

Scan Guru. Сканер документів для смартфонів Apple, за допомогою якого можна сканувати, редагувати, підписувати та ділитися будь-якими файлами у форматі PDF або JPEG. Сканер не вимагає підключення до інтернету та має захист знімків. (Завантажити на iOS / аналог на Android).

Words Booster. Застосунок для вивчення іноземних мов, за допомогою якого українці, які опинилися за кордоном, можуть поглиблювати знання англійської мови, поповнювати словникові запаси та впевненіше орієнтуватися в малознайомій місцевості. (iOS / Android)

Відео дня

Headway. Освітній застосунок, який допомагає розвиватися через лаконічний контент. У ньому зібрані понад тисяча нонфікшн-бестселлерів та більш ніж 13 тисяч карток з інсайтами з них (iOS / Android)

Avrora. Додаток для поліпшення якості сну. Завдяки Avrora люди, які знаходяться в більш безпечних місцях, можуть налаштовуватися на здоровий сон. Цьому стають в пригоді медитації, дихальні практики, заспокійливі мелодії. А «розумний» будильник визначить найсприятливіший час для пробудження. (iOS / Android).

Impulse. Застосунок, який допомагає поращувати пам’ять, концентрацію, навички вирішення проблем, ментальну математику та загальну швидкість роботи мозку. Для цього треба грати у веселі ігри та розв’язувати логічні головоломки лише п’ять хвилин на день (iOS).

Keiki World. Мобільний застосунок для раннього розвитку дитини (2-5 років), який поєднує захоплюючу гру з навчанням (iOS / Android).

Suitsme. Фешн-гра, де кожен може зібрати віртуальний гардероб своєї мрії, поекспериментувати зі стилем та знайти однодумців у модній спільноті. З початком повномасштабної війни компанія обмежила доступ гравцям з росії та білорусі, а фешн-дизайнери створили колекцію в жовто-блакитних кольорах (iOS / Android).

 

Читайте також:

Як жити далі, поки йде війна? Добірка безкоштовних ресурсів для саморозвитку

Собі — одяг, армії — гроші. Що купувати вінничанам, щоб підтримати ЗСУ

Як через «Дію» оформити соцвиплати? Інструкції переселенцям, безробітним і батькам немовлят

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up