Важливе за вчора. Найцікавіші новини 8 квітня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 8 квітня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 8 квітня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

«Вона по 100 разів викликає швидку», — медики про пацієнтку з дитиною, яка лікує пневмонію вдома

У редакцію 20minut.ua звернулась вінничанка Марія Ліпніцька нарікаючи на те, що вона з дочкою хворіє на пневмонію, не маючи належного нагляду лікарів. Поговорили з сімейним лікарем, який «веде» жінку з дитиною, та медичною директоркою Центру первинної медико-санітарної допомоги № 3, де обслуговується ця пацієнтка. Медики розповідають, що все тримають під контролем і здивовані таким ставленням.

«Вона по 100 разів викликає швидку»,  — медики про пацієнтку з дитиною, яка лікує пневмонію вдома

Дані про COVID-19 на 8 квітня: +206 випадків за добу в Україні та +8 на Вінниччині (НАЖИВО)

За даними ЦГЗ, станом на 9.00 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 206 нових випадків, — зазначають у повідомленні МОЗ.

Відео дня

Дані про COVID-19 на 8 квітня: +206 випадків за добу в Україні та +8 на Вінниччині (НАЖИВО)

Як «Ягуар» з Калинівки вибив сепарів з будівлі ОДА у Харкові. Операція тривала 17 хвилин

Шість років тому, 8 квітня 2014-го, припинила своє існування так звана Харківська Народна Республіка (ХНР). Врятували місто від сепаратистів бійці спецпідрозділу «Ягуар» з Калинівки. 67 представників «руського міру» затримали. «Ягуару» мав допомогти «Беркут», але  відмовився йти на штурм, ще й погрожував «ягуаріцвцям». Як все відбувалося і хто зняв російський триколор з будівлі, розповіли безпосередні учасники тієї операції.

Як «Ягуар» з Калинівки вибив сепарів з будівлі ОДА у Харкові. Операція тривала 17 хвилин

У Вінниці вже 57 хворих на коронавірус. Яка ситуація по районах?

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» оновив дані щодо захворюваності на COVID-19 станом на ранок 8 квітня. Найбільше хворих у Вінниці. Є інформація і з районів.

— Станом на 11.00 8 квітня 2020 року на території Вінницької області зареєстровано 200 підозр на  COVID-19. У 89 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 7 дітей, — йдеться у повідомленні.

У Вінниці вже 57 хворих на коронавірус. Яка ситуація по районах?

У Козятині перший випадок коронавірусу. Хворий у стані середньої важкості

Діагноз був підтверджений лабораторно. Зле козятинчанину стало ще 1 квітня, але до сімейного лікаря він звернувся лише 5 квітня. Згодом лікувався вдома та стан лише погіршився.

— Чоловіка госпіталізували з пневмонією в районну лікарню, — розповів завідувач козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень Леонід Ящук, пише kazatin.com. — Відібрані аналізи підтвердили COVID-19. Перед тим у його доньки, яка приїхала з Івано-Франківська, була пневмонія, але в неї аналізи не показали коронавірусу.

У Козятині перший випадок коронавірусу. Хворий у стані середньої важкості

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 7 квітня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up