Важливе за вчора. Найцікавіші новини 7 квітня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 7 квітня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 7 квітня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Коронавірус в Україні 2020: останні дані станом на 7 квітня (НАЖИВО)

— За даними ЦГЗ, станом на 9.00 7 квітня в Україні 1462 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки, — йдеться у повідомленні МОЗ.

Поліцейський з Вінниці захворів на коронавірус

Діагноз підтвердився 7 квітня. Його колег перевірятимуть на коронавірус теж.

Відео дня

 — Ситуація під контролем, — зазначили нам у прес-службі поліції.

Поліцейський з Вінниці захворів на коронавірус

Карантин пришвидшить падіння B2B Jewelry? Заморозили виплати і створюють телемагазин

Зупинилися виплати B2B Jewelry. Офіційна версія — через карантин. Чи не крах це компанії, що розвивалася за принципом фінансової піраміди? Пригадується відео, як з магазинів вивозили гроші в сміттєвих пакетах, і прогнози, що за нарощенням відсотків настане закриття. Записане ладижинським засновником Миколою Гонтою звернення до вкладників каже про паузу в роботі компанії.   

Штурм будинку у Шаргороді: озброєний неадекват та поранені чотири спецпризначенці

У Шаргороді поліція та бійці спецпідрозділу КОРД вгамовували неадекватного чоловіка. Порушник був озброєний та у ході інциденту поранив чотирьох правоохоронців.

У області вже 81 людина хвора на коронавірус. Найбільше — у Вінниці

За добу на Вінниччині виявили шість нових випадків захворювання на коронавірус. Станом на 11.00 годин 7 квітня 2020 року на території нашої області зареєстровано 177 підозр на COVID-19. У 81 випадку виявлений коронавірус, в тому числі у 7 дітей.

У області вже 81 людина хвора на коронавірус. Найбільше — у Вінниці

На Вишенському озері горить очерет та суха трава. Вогонь був поруч житлових будинків

У мережу виклали відео пожежі на Вишенському озері. Полум'я, яке зафіксували, сягало декількох метрів у висоту. На місці події працювали рятувальники. 

«Помремо — скажуть коронавірус» Як вінничанка з дитиною лікує пневмонію вдома

Вінничанка Марія Летміцька живе з двома неповнолітніми дітьми та 83-річним дідусем. Нещодавно у дочки, а згодом і в жінки, діагностували запалення легень. Лікарі залишили їх лікуватись вдома, під наглядом сімейного лікаря. Але лікар відмовляється приходити, бо в лікарні немає захисних костюмів. Єдиний спосіб у який можна отримати медичний огляд — викликати швидку.

«Помремо — скажуть коронавірус» Як вінничанка з дитиною лікує пневмонію вдома

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 6 квітня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:03 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up