Важливе за вчора. Найцікавіші новини 4 жовтня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 4 жовтня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 4 жовтня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

П’ять років за вбивство собаки: суд залишив вирок вінничанину, який вбив Бімку на Вишеньці

Вінницький апеляційний суд залишив у силі вирок у справі про жорстоке поводження з собакою. Винуватого у смерті тварини засудили до п’яти років позбавлення волі.

П’ять років за вбивство собаки: суд залишив вирок вінничанину, який вбив Бімку на Вишеньці

«У неї урок починається з аплодисментів». Батьки учнів просять розповісти про вчительку

Напишіть про Майю Куцмай, її люблять і діти, і ми, їхні батьки. З таким проханням звернулися батьки учнів школи №26. Про дітей можу говорити весь день, але не про себе, бо я така, як усі, — каже учителька. Втім, про одну особливість уже знаємо — уроки у її класі починаються не зовсім звично.

Відео дня

Що таке «помаранчева» зона карантину і чи запрацює вона з 5 жовтня

В Україні — нове посилення карантину. В «помаранчеву» зону з 5 жовтня потрапить вдвічі більше обласних центрів, ніж було раніше. Вінниця з понеділка теж переходить у посилену зону.

Карантин в Украине. Фото 5 канала

«Героєм може бути кожен»: як вінничанам можуть стати донорами крові та виграти подарунок

«Вінницький обласний центр служби крові» влаштовує акцію з подарунками, аби залучити вінничан до донорства крові.  Акція триватиме ще до сьомого жовтня. Розповідаємо, як долучитися. 

«Героєм може бути кожен»: як вінничанам можуть стати донорами крові та виграти подарунок

Антирекорд по СOVID: на Вінниччині три смерті та +162 за добу. Скільки в Україні?

В Україні станом на 4 жовтня зафіксували 226 тисяч 462 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.  На Вінниччині зафіксували 6 716 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 162 нових за добу та три смерті.

Антирекорд по СOVID: на Вінниччині три смерті та +162 за добу. Скільки в Україні?

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 вересня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 24 вересня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up