Важливе за вчора. Найцікавіші новини 3 грудня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 3 грудня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 3 грудня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Кисень хворим чи премії чиновникам? Рахуємо зарплати керівництва Вінницької облради

Якщо голові облради та чотирьом заступникам рік не платити надбавки, то це буде 2,3 мільйони гривень економії, нарахував депутат Євгеній Шаповалов. Цих коштів вистачить на 40-50 кисневих концентраторів. Ми перевірили розрахунки. Різниця між «голим» окладом і зарплатами з преміями вийшла дещо інша, хоча теж суттєва — 1,9 мільйона гривень.

Кисень хворим чи премії чиновникам? Рахуємо зарплати керівництва Вінницької облради

«Займався спортом і танцями, а тепер залишився без ніг». Юнака скалічив потяг під Козятином

В день свого 18-річчя Володимир поїхав до друзів. Цієї ж ночі він опинився на залізничних коліях і потрапив під вантажний поїзд. Хлопцю відрізало обидві ноги. Наразі стан його стабільний, але важкий. Чому рідні не вірять в нещасний випадок і що про це кажуть у поліції?

Відео дня

«Займався спортом і танцями, а тепер залишився без ніг». Юнака скалічив потяг під Козятином

Мантію юриста змінила на гачок для в’язання. Як вінничанка наважилася на творчу професію

На догоду мамі вивчилася на юристку, хоча душа завжди лежала до шиття і в’язання. Багато років викладання правових дисциплін у ВУЗах України не заглушили жагу до творчості. Кардинальний поворот у житті: «Юриспруденції досить! Хочу творити красиве і корисне!».  Про створення власної дизайн-студії, 10 років успіху і насолоди від творчості розповідає вінничанка Наталя Ткачук. 

Мантію юриста змінила на гачок для в’язання. Як вінничанка наважилася на творчу професію

Села, які об’єднали з Вінницею, очолили старости. Що зміниться для жителів?

Гавришівка, Вінницькі Хутори, Писарівка та підпорядковані ним села, увійшли до складу Вінницької міської ОТГ. Разом з тим, замість сільрад — призначили старост. Чим будуть опікуватися ці люди? Які мають обов’язки? І куди тепер мешканцям передмістя їздити за довідками, що раніше отримували у сільській раді?

Села, які об’єднали з Вінницею, очолили старости. Що зміниться для жителів?

На «Хімпромі» пожежа. Видніються чорні стовпи диму

Ми зателефонували у пресслужбу ДСНС та запитали деталі. — Горять покришки на території колишнього «Хімпрому». Загрози поширення вогню немає. Територія закинута та має для всіх вільний доступ. На місці події працює пожежна бригада, — відповіли нам у коментарі.

На «Хімпромі» пожежа. Видніються чорні стовпи диму

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 2 грудня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up