Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 березня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 березня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 23 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Вінниця на карантині. Список нових обмежень, які почали діяти з 23 березня

До 3 квітня вся Україна на карантині, щоб запобігти поширенню пандемії коронавірусу COVID-19. Через це у Вінниці закрили магазини, в транспорті по десять людей та все більше людей у медичних масках. І з кожним тижнем заходи карантину стають все більш жорсткіші. Що змінилося від сьогодні, 23 березня?

Він вижив! «Мені б протез — побіг би додому». Врятованому бійцю збирають кошти на протезування

Лікарі врятували важкопораненого бійця 131-го розвідувального батальйону на ім’я Василь. Новину повідомив головний лікар обласної лікарні імені Мечникова у Дніпрі Сергій Риженко. Друзі врятованого з ГО «Лютич» збирають кошти на протезування, а також подальше лікування ще двох поранених наших земляків.

Відео дня

Список лікарів, які онлайн та безкоштовно будуть консультувати хворих

Тепер приходити на прийом до лікарні або викликати швидку допомогу можна у разі крайньої потреби. Українські лікарі готові безкоштовно дистанційно консультувати людей через Viber, WhatsApp, Skype (дзвінки — у крайніх випадках).

Список лікарів, які онлайн та безкоштовно будуть консультувати хворих

За мить до розв’язки. Кілька гучних судових процесів перетворилися на закриті справи

Без слухачів продовжують слухати невідкладні справи у Вінницькому міському суді. На засідання пускають тільки учасників процесу, а журналістам через карантинні заходи — не можна. Одразу в кількох резонансних судових процесах у найближчий час мали початися допити підсудних. Вони минуть без репортерів, які розповідали більше, ніж напишуть потім в реєстрі.

За мить до розв’язки. Кілька гучних судових процесів перетворилися на закриті справи

Під прикриттям коронавірусу озброєні зайшли на завод. У Кирнасівці нове протистояння

Невідомі на двох автомобілях під’їхали до Кирнасівського заводу і зайшли на територію. Люди змушені були залишити домівки і йти захищати підприємство. Як розвивалися події далі?

Під прикриттям коронавірусу озброєні зайшли на завод. У Кирнасівці нове протистояння

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up