«Уже готовий каркас». На 600-річчя будують житлову висотку

«Уже готовий каркас». На 600-річчя будують житлову висотку
Цього року в місті можуть звести одразу два ЖК по програмі «Муніципальне житло». За останні 13 років за цією міською програмою 910 родин отримали омріяні квадратні метри
  • В рамках програми «Муніципальне житло» у місті зводять багатоповерхівку на 600-річчя.
  • Роботи на об’єкті почалися у серпні 2022 року, а зараз вже є готовий каркас, тривають роботи з прокладання комунікацій.
  • Яка вартість квадратного метра та скільки тут буде квартир?

Інформацію про зміни у будівництві повідомили на сайті Вінницької міської ради.

— Будують каркасний дім з підземним паркінгом. Замість звичного природного газу тут все розраховано на електрику — йдеться про опалення, нагрів води та можливість приготування їжі, — казав заступник мера Андрій Очеретний, перебуваючи на об’єкті разом зі студентами ВНТУ. 

— У вересні 2022 року ми бачили на «нульовому» етапі цей об’єкт. Тоді тут був лише паркінг. Наразі маємо вже готовий каркас, ведуться роботи з облаштування даху, проведення електро-, водо- та теплопостачання, встановлення вікон. Всі ці роботи виконуються в комплексі, — додав він.

Відео дня

Висота будинку складатиме 10 поверхів. Між учасниками програми «Муніципальне житло» розподілили 86 квартир, де найбільше — 18 квартир — отримали учасники бойових дій. Але квартири тут роздають не безплатно, а продають за ціною, що нижча за середню комерційну вартість на ринку первинної нерухомості.

Так, в будинку на 600-річчя вартість квадратного метра з 30 жовтня 2022 року складає 24 тисячі 990 гривень, читаємо з сайту міськради.

Про новобудову детально розповідали у матеріалі: У Вінниці на 600-річчя будують «Муніципальне житло»: яка ціна та хто забудовник.

Також, нагадаємо, у Вінниці зараз будують ще одне «Муніципальне житло» — на Привокзальній, 30, про що ми розповідали тут: Скільки коштуватиме квартира в муніципальному домі на Привокзальній? Ми дізнались.

 

Читайте також:

Що треба замінити та відремонтувати у Вінниці: ми запитали

Невже дочекались? У Вінниці готуються до відновлення реконструкції Батозької

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up