У Вінниці трапилася аварія, в якій одного пішохода збили двічі

У Вінниці трапилася аварія, в якій одного пішохода збили двічі
  • Дорожня пригода сталася 20 лютого у Вінниці. Пішохода збив один автомобіль, відкинув на зустрічну смугу, де людина потрапила під ще одну машину. 23-річний пішохід вижив у аварії: його доставили до лікарні.

За попередньою інформацією слідства, 52-річний водій Dacia Logan допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Від удару з авто хлопця відкинуло на смугу зустрічного руху. І там він потрапив під колеса Hyundai, яким керував 43-річний вінничанин.

У поліції повідомили, що 23-річний пішохід — місцевий житель. З отриманими травмами його доставили до медичного закладу. Водії пройшли освідування, вони тверезі. Їх авто забрали на арештмайданчик.

«За фактом автопригоди розслідується кримінальне провадження про «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України). За таке правопорушення передбачене покарання — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», — йдеться в повідомленні поліції.

Відео дня

 

Читайте також:

У Вінниці на Шимка хочуть звести три нових будівлі — тривають обговорення

Які зарплати та статки у керівників комунальних підприємств Вінниці (ОНОВЛЕНО)

Вінницький другокласник передав на підтримку ЗСУ близько 35 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Tanya

    У ВСІХ Є ДІТИ, А В ЖИТТІ БУМЕРАНГ
  • Vin Car

    Навіщо розповсюджуєте неправдиву інформацію, водій Хюндая сірого ні в чому не винен , він не встиг затормозити і в їхав в шкоду яка різко затормозила .

    Сіре авто нікого не збивала , то був інший авто на зустрічній смузі . Перевіряйте інформацію перед тим як опублікувати

    Наталія Скляр reply Vin Car

    Редакція не має змоги до публікації перевірити, котра саме машина-учасниця ДТП збила пішохода. Інформація свіжа, з офіційного сайту поліції. Радимо написати їм про неточність з фото також. Ось їхній пост про цю аварію: https://www.facebook.com/vinn.police/posts/pfbid0NzEGJWuMixsv5ugWDyk8dWSWXQW27FxviHohpHUnghoGYEWY2aKPF6YR5WNhgBjul

  • Олексій

    Водій Хюндай не при справах. Дача збила алкаша, шкода позаду різко притормозила, а Хюндай поцьомав шкоду у фаркоп (((

    Прикро що пьянь вибігла на дорогу, а страждають лиш водії((( ЯКЩО Є СМІЛИВІСТЬ БІГТИ ЧЕРЕЗ ДОРОГУ, ТО МОЖЕ КРАЩЕ НА ВІЙНУ?

    Анастасия Краснощек reply Олексій

    Мій брат вже не живий... А тобі з твоїм проносом в голові жити далі, думай що пишеш розумник

    Tanya reply Олексій

    Всі під Богом...

keyboard_arrow_up