Блокували автопробіг до Дня перемоги у Вінниці. Стався конфлікт між АТОвцем і прихильником Шарія

Блокували автопробіг до Дня перемоги у Вінниці. Стався конфлікт між АТОвцем і прихильником Шарія
Фото ілюстративне. Джерело: ГУНП у Вінницькій області
  • Учасник автопробігу з нагоди Дня перемоги над нацизмом штовхнув своїм авто 51-річного чоловіка.
  • Це відбулося під час автопробігу, організованого у Вінниці прихильниками партії Шарія. Блокували машини з червоними кульками ветерани АТО і Нацкорпус.
  • На місце викликали поліцію, яка розповіла подробиці інциденту.

На 9 травня у Вінниці запланували провести два автопробіги. Один — організований прихильниками партії ОПЗЖ, а інший — від партії Шарія. Поліція забезпечувала охорону громадського порядку під час проведення цих заходів, однак конфліктів уникнути не вдалося.

Як повідомила речниця вінницького главку Анна Олійник біля «Епіцентру» сталася сутичка між прихильником однієї з партій та чоловіком, який представився ветераном АТО.

— Близько 30 громадських активістів заблокували виїзд автоколони. Вони випускали у пробіг тільки ті машини, які були прикрашені національною символікою. Натомість, блокували машини, обвішані червоними кульками. Одна з таких автівок частково наїхала на активіста, тому учасники блокування викликали поліцію, — розказала Олійник.

Відео дня

У мережі знайшли інформацію, що Нацкорпус і ветерани блокували у Вінниці колону прихильників партії Шарія. Нацкорпус повідомляє, що не допустили цей автопробіг через «прояви антипатріотичних настроїв». А на телеграм-каналі вінницького осередку Партії Шарія написали, що проблема у Вінниці з автопробігом була «точковою і тимчасовою».

У обласній Нацполіції повідомили, що за попередньою інформацією водій автомобіля «Москвич 412», починаючи рух, штовхнув транспортним засобом 51-річного чоловіка, мешканця Чечельницького району, який став перед його автівкою.

Заявник від госпіталізації відмовився. Водій «Москвича» також написав заяву про пошкодження його машини. Інформація внесена до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Проводиться перевірка.

Крім того, сьогодні, 9 травня, у 53 населених пунктах області проводились заходи, приурочені 75-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. До забезпечення правопорядку залучено 107 поліцейських. Грубих порушень громадського порядку і карантинних обмежень під час проведення заходів не допущено.

Вінничани, нагадаємо, влаштували покладання квітів на Меморіалі слави.

 

Читайте також:

«Переселення» пам’ятників, могил та Вежі Артинова. Цікаві факти про Європейську площу

Фронтовику 102 роки. «Де твій останній патрон, сержанте?»

Транспорт для всіх вінничан, а бізнесу — нові правила. Як у місті змінять карантин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (137)
  • Торон Туй

    Педикулезников понабежало. Акыш!

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Картина маслом, блохастий патякає щось про педикульозніків. Піди помийся та поміняй майтки!
  • Petro Vasyliv

    п-шарійовці отримали черговий транш з-за парєбріка, винайняли кілька таксі

    Торон Туй reply Petro Vasyliv

    Против Шария у рогулей только одно оружие - брехня.

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Запомні, уй, в Вінниці ніколи не було ніяких 'рогулєй', було бичьо, твій татко напевне був конкретним бичарою, міряв сірникової коробкою старогородський міст))

    Торон Туй reply Petro Vasyliv

    Мой татко был кандидатом наук, доцентом. И таки да, вас раньше не было в Виннице (точнее не создавали критической массы).

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    'Дацент')) Як у фільмі Сєрого?))Приїхав із пєнзи в ящику під вагоном? А я в Вінниці був завжди, і мій батько і мій дід, так шо, блохастий, нє надо ля-ля

    Торон Туй reply Petro Vasyliv

    Я ж не говорю, что вас, рогулей, совсем не было. Просто вы и не мечтали в таких ролях оказаться и сидели тихо как мышь под веником.

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Omnia fluunt omnia mutantur Ось твій батько був доцентом, а ти - просто туй. І пад вєніком сидете зараз ви, русофашики. Дуже показовий приклад країн Балтії - вати там дофіга, але сидить під шконкою, не відсвічує
  • Аня Федорова

    Кожен прихильник шаріка має бутти ідентифікований та оприлюднений країна має знати своїх хероїв

    Торон Туй reply Аня Федорова

    Рогулям Толик как черту ладан. Это хорошо.

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Це добре, Туй, що в твоєму Тороні всьо хорошо)))

    Nord Kirsten reply Аня Федорова

    Поддерживаю! Еще им надо измерить размер черепа и носа, а потом вытатуировать метку на руке, правильно? ну и расстрелять, как ваши сделали в Бабьем Яру, чего уж там церемониться. Говорите уже прямо.
  • Сірник

    ці автопробіги шарікових і зажопників нагадують автопробіг за участю Остапа Бендера ))  класика ))

    Veronika Orlova reply Сірник

    Вижу факельные шествия тебе ближе

    Petro Vasyliv reply Veronika Orlova

    Орлова, ти шо, не була комсомолкою, не ходила на факельниє шествія, чого така нелюбов?

    Торон Туй reply Petro Vasyliv

    Комсомольцам такой бред в голову не приходил даже. Всем было известно что факельное шествие это аттрибут фашизма.

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Так ти, ватан, ще й малолітка, нас в школі в старших класах ганяли на ці шествія. А фашисти, так, зараз теж влаштовують ці марші:

    Торон Туй reply Petro Vasyliv

    Тоись вы как комсомольцы, тока прапор другой.

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Уй, як для сина кандидата наук ти доволі тупий, я спеціально фото запостив, прапор такий самий, тільки комсомольці перетворилися на русонацистів

    arkadijj arkadijj reply Petro Vasyliv

    Он не только малолетка ещё и жертва мацковской пропаганды. Повторяет ересь за всякими соловьёвыми и кисилёвыми. А вот теперь представь сколько такого балласта в УКРАИНЕ .

    Petro Vasyliv reply arkadijj arkadijj

    Нє, цей персонаж - ідейний чорносотенець, шкода, що з такими не учинили хоча б так,як в прибалтиці

    arkadijj arkadijj reply Petro Vasyliv

    Опыт стран Балтии для нас очень уникальный. Странам Балтии повезло на руководителей. там у власти были НАЦИОНАЛИСТЫ они ведут политику на укрепления государств.И на категорический отход от совка и рашки. Даже то что там есть два вида паспортов одни для граждан страны а другие вот для таких ватнгиков. Ватник там жить может но по этому паспорту не нормальной работы не права голосовать служить в полиции и любых гос структурах не может. Нам до этих стран ещё далеко!!!! А жаль.

    Торон Туй reply arkadijj arkadijj

    Почему далеко. Вы одинаково в жопе со своим национализмом. Существуете на подачки соросов. Унижаетесь за 5 копеек, продали землю, и готовы мать родную продать и раком встать.

    arkadijj arkadijj reply Торон Туй

    Ты малолетний тупой совок.К слову историю совка ты не знаешь потому что там не жил это факт. А как только заговорил о подачках соросов сразу видно стало ты ДИБИЛЬНОЕ ЧМО которое сидит возле телевизора и смотрит мацковские каналы . теперь тут повторяешь то дерьмо которое тебе залили в уши и в рот.   А по поводу земли ты вообще что знаешь о земле ? Пиздишь то что услышал по телевизору на канале г+г.

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Ну ти дайош, блохастий. Поміняй методичку, чи шо, ці штампи вже навіть не смішать. І якщо ти вже дорослий, то чого ж ти став раком в 1991 і продав соросу за п'ять капєєк свою родіну?

    arkadijj arkadijj reply Торон Туй

    тоже совок.

    Торон Туй reply arkadijj arkadijj

    Тоись вы тот жн совок, только вместо фуриков моржопинки.

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Блохастий, по чьом родіну продав в 1991 році?

    arkadijj arkadijj reply Торон Туй

    А ты тупой . Факельные шествия в совке были .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up