У Бершаді поховають 20-річного поліцейського, якого вбили бандити в Гайсинському районі

У Бершаді поховають 20-річного поліцейського, якого вбили бандити в Гайсинському районі
  • 20-річного поліцейського Максима Зарецького поховають у рідній Бершаді.
  • Вночі 20 квітня він загинув під час перестрілки з двома бандитами у Гайсинському районі.
  • Злочинців, нагадаємо, затримали на Одещині

У понеділок 22 квітня поховають Максима Зарецького. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Бершадський міський голова Віталій Драган.

«Поліцейського будуть везти в останню путь о 10:00 годині від рідного дому за адресою: вулиця Покровська, 4 до Свято-Вознесенського храму, що знаходиться на центральній площі міста. Служба розпочнеться об 11:00 годині, — написав посадовець — На 22 квітня оголошено День жалоби на території Бершадської громади. У цей день, на знак скорботи за загиблим, будуть приспущені Державні прапори на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій».

Вночі 20 квітня, як ми розповідали раніше, у Гайсинському районі поліцейські зупинили для перевірки автомобіль темно-зеленого кольору. В авто були двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник був поранений. Про це ми писали у матеріалі:

Відео дня

Згодом оприлюднили відео з боді-камери патрульного і стало відомо трохи більше деталей. У ролику видно, що молодший чоловік, який був пасажиром авто, нервує і, коли його попросили показати багажник, він напав на поліцейського з кулаками. У цей момент лунає більше десятка пострілів. Один правоохоронець лежить на землі мертвий, інший — стікає кровю. Злочинці тікають.

Ще пізніше оприлюднили імена поліцейських та ймовірних злочинців. У соцмережах з'явилося фото розшукуваних стрільців. Це, як виявилося, батько та син — Віталій та Валерій Васілаке.

Також відомі імена поліцейських — загинув рядовий поліції Максим Зарецький 2004 року народження, поранення отримав капітан Максим Шарапанівський.

Одразу було зрозуміло: злочинці перевозили заборонене. Це офіційно підтвердилося, коли в прокуратурі розповіли, що знайшли разом з авто боєприпаси.

Учора 21 квітня обох нападників затримали на Одещині. Двоє чоловіків переховувалися на Одещині, планували втекти за кордон.

 

Читайте також:

Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну

ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 15 по 22 квітня, які ви могли пропустити

«Минув рік, як тебе немає з нами»: спомини про Дениса «Трейна» Бабія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Поліна Лисько

    Вічна пам'ять, співчуття рідним.
  • Світлана Колісник

    Щирі співчуття родині
  • Наталія

    Вічна пам'ять..😢💔🙏Щирі співчуття..
  • Оксана Токар

    Вічна пам'ять, співчуття рідним.

keyboard_arrow_up