Трагедія у селі Голодьки: спецкомісія з'ясовує, що призвело до смерті трьох людей

Трагедія у селі Голодьки: спецкомісія з'ясовує, що призвело до смерті трьох людей
  • Вранці область та Україну сколихнула сумна новина — у Хмільницькому районі знайшли тіла трьох людей. Загинув 75-річний чоловік та двоє маленьких дітей. 
  • Попередні причини смерті — отруєння чадним газом. Чи це так, нині з'ясовує спецкомісія.

Про це у фейсбук пише «Вінницягаз».

— За попередньою версією, причиною загибелі трьох осіб є отруєння чадним газом. Ймовірно, постраждалі використовували газову плиту для обігріву помешкання при закритих або несправних вентиляційних каналах. Проте остаточні висновки будуть відомі по завершенню розслідування, — зазначають у повідомленні. — Для вивчення причин нещасного випадку у с. Голодьки Хмільницького району Управлінням Держпраці у Вінницькій області створена спеціальна комісія. Наразі триває слідство. 

У середу, 21 жовтня, у селі Голодьки Хмільницького району в приватному житловому будинку виявили трьох загиблих: пенсіонера та дітей 3 та 5 років. Також постраждала 71-річна жінка. Сталося усе серед білого дня, ознак пожежі в оселі не було.

Відео дня

— Слідчо-оперативною групою на місці події встановлено, що ймовірною причиною смерті пенсіонера та дітей є отруєння чадним газом, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — За попереднім висновком рятувальників, до таких тяжких наслідків призвело те, що люди опалювали будинок за  допомогою газової плити.

Ми писали про нещастя у матеріалі: У Хмільницькому районі в оселі виявили три тіла. Серед померлих двоє дітей 3 та 5 років.

Тим часом, у сюжеті ТСН розповіли, що трагедія сталася вночі. Ніби родина поставила на газову плиту грітися воду і забула за неї. Коли усі спали, вода закипіла та загасила вогонь. 

 

Читайте також:

Біля парку Ющенка горіло два легковики — Mersedes Benz та Skoda Octavia

Від COVID-19 помер військовий з Калинівки, який служив в зоні ООС

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Наталия Пилипенко

    А раніше писали що жінці 59 років??? Кому вірити???
  • Вера Стадникова

    Нет слов для выражения
    Жаль деток очень
  • Анжеликая Гурецькая

    ++++++++++
  • Татьяна Ходько

    +++++++++++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up