43 тонни картоплі з Нідерландів передали для вінницьких захисників

43 тонни картоплі з Нідерландів передали для вінницьких захисників
  • Частину з 43-х тонн, 1000 кг, вже передали ресторації, в якій безоплатно годують вінницьких захисників, і ще 200 кг відправили на Київщину.
  • Картоплю дістав з Нідерландів ведучий Олег Лук’янов, який з перших днів повномасштабної війни став волонтером.

Про це на своїй фейбук-сторінці написав вінничанин Андрій Сірак, який продемонстрував забитий мішками склад.

«Такої кількості картоплі в одному місці я ще не бачив…1000 кг ми передали від тебе до ресторації «Гостиний пан», заклад що годує захисників. Інші 200 кг поїдуть до міст і сіл Київської області з логістами та будуть передані переселенцям», — пише чоловік.

Як він розповів редакції 20minut.ua, усього з Нідерладнів доставити 43 тонни (!) картоплі, що підуть на харчування наших захисників. 

Відео дня

Олег Лук’янов, він же MC Lucas до війни був ведучим весіль та інших свят. За словами Андрія Сірака, з першого дня війни 2.0 ведучий став волонтером.

«Олег просто моментально включився в волонтерство, залучив усі свої комунікації та почав робити дуже правильні та корисні речі! Спочатку безплатно возив жінок і дітей до польського кордону, потім включися до підтримки військових: багато прикольних девайсів, одягу і взуття, медицини уже у захисників!», — підкреслив Андрій Сірак.

Раніше, нагадаємо, ми запустили цикл матеріалів про Героїв тилу: про 15-річного хлопця, який не сидить без діла й усіляко допомагає в цей складний час, і про вінничанку, яка шиє прапори для військових та гордиться, що стала в пригоді ЗСУ.

 

Читайте також:

«Будемо робити сєтки для бєсєдки, коли настане мир». Про вінничан, що вісім років плетуть для армії

Ветерану АТО без обох ніг відмовили у військкоматі, але він все одно на війні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Вячеслав Торбас

    Только её мыши съели.
  • Сергій Басок

    Там проще бабло, відмити за бугром за картоплею він, поїхав баран. До українців звернися.
  • Nadiya Kulbida

    Добрі справи робиш , Олеже! Дають картоплю безкоштовно, то бери, згодиться. Будуть давати зброю, то її теж бери. Ти лідер, організатор , здатний на добрі справи. А на токсичні пельки не зважай: кожна людина дає те, чим наповнена іі душа… Цінемо тебе, поважаємо і підтримуємо твою активну позицію.
  • Alexander Mursak

    От читаю критику в коментарях і виникає питання, а що кожен з тих критиків диванних зробив?

keyboard_arrow_up