Терорист у центрі міста та озброєна сутенерка: важливе за 11 лютого на 20minut.ua

Терорист у центрі міста та озброєна сутенерка: важливе за 11 лютого на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 11 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Спецоперація у центрі міста: чоловік з чорною сумкою грозився підірвати магазин. ОНОВЛЕНО

Близько 11 години у магазин на вулиці Оводова зайшов чоловік. Він мав при собі чорну сумку та розповів, що у ній є вибухонебезпечна речовина. Чоловік грозився підірвати магазин.

— Одразу була оголошена операція «Грім». Чоловіка затримали, нині очікуються вибухотехніки, які перевірять вміст сумки, — розповіла у коментарі для 20minut.ua прессекретар поліції Вінниччини Ірина Добровольська.

Відео дня

Секс, зброя та наркотики. У Вінниці КОРД затримав сутенерку та двох її працівниць

— Правопорушниць поліцейські затримали біля будинку, коли вони повертались додому від чергових клієнтів. Поліцейськими встановлено, що старша з жінок втягнула у зайняття проституцією ще двох 20 та 24-річних дівчат з Вінницького району та Черкаської області, які опинились в складних життєвих обставинах, — розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — У фігуранток протиправної діяльності проведені обшуки. За місцем проживання у них вилучені докази незаконного бізнесу, зокрема, записи клієнтів, мобільні телефони, гроші, отримані злочинним шляхом, наркотичні засоби та пневматичний пістолет.

Секс, зброя та наркотики. У Вінниці КОРД затримав сутенерку та двох її працівниць

Крижані сталагміти знайшли у закинутому будинку в центрі Вінниці (ФОТО ДНЯ)

В одній із старовинних будівель у центрі міста з’явилися крижані сталагміти. Першим їх помітив фотограф Володимир Поривай. Його слідами пішли й ми.

«До нас йде суттєве похолодання». Синоптики прогнозують сильні морози та штормовий вітер

Український гідрометцентр опублікував прогноз погоди на 12-14 лютого.

— Завтра складні погодні умови: в більшості областей сніг, хуртовини, вночі у північних, Вінницькій, Черкаській, Одеській і Миколаївській областях значний сніг; температура протягом доби 6-13°, в Карпатах близько 20° морозу; на Сумщині, Полтавщині та Кіровоградщині мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь, температура вночі та вдень 0-6° морозу; у східних та південно-східних областях дощ з переходом у мокрий сніг при температурі 0-6° тепла, — йдеться у повідомленні. — В Україні пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах, крім південного сходу, ожеледиця.

Додають, що на вихідні опадів майже не буде. Однак посиляться морози.

«До нас йде суттєве похолодання». Синоптики прогнозують сильні морози та штормовий вітер

Як вберегти чоботи від «їдючої» солі? Поради від вінницьких ремонтників взуття

Що краще не взувати на ожеледицю та сіль, чим змащувати взуття, щоб довше носилося, та як правильно сушити чоботи? Розпитали вінницьких ремонтників про догляд за взуттям в суху та мокру зимову погоду. У кожного з них — свої корисні поради.

Як вберегти чоботи від «їдючої» солі? Поради від вінницьких ремонтників взуття

 

Читайте також:

Троща на Літинщині та трагедія у Погребищі: важливе за 10 лютого на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up