Шукають шістьох хлопців, які на Стрілецькій пошкодили фігурку «Школяра»

Шукають шістьох хлопців, які на Стрілецькій пошкодили фігурку «Школяра»

З'явилося відео, як на Стрілецькій пошкодили фігурку «Школяра». Видно, що вчинили це шестеро хлопців. Їх просять допомогти розшукати.

Нагадаємо, ми сьогодні повідомляли, що біля шостої школи повалили «помаранчевого хлопчика».

Відео із місця події оприлюднила Муніципальна поліція міста Вінниця.

— Шестеро невідомих осіб, віком 16-20 років, здійснили пошкодження фігурки «Школяра» біля пішохідного переходу навпроти школи-гімназії номер 6, що розташована по вулиці Стрілецька, 12.  У зв‘язку з цим, звертаємось до усіх мешканців міста! Можливо, саме Ви стали свідками даного правопорушення або ж впізнали молодих людей, зафіксованих камерами відеоспостереження, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Якщо ви когось впізнали на наступному відео, телефонуйте за номером 067-4-102-101.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Евгений Недоля

    На iOS не открывается видео
  • Mariia Shkuryna

    Нужно таких мальчиков ставить
  • Славик Бондарев

    То де відео
  • Ирина Бойчук

    Перепрошую, а де подивитися вiдео?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up