Щоб не чекати. Три способи потрапити до електронної черги за закордонним паспортом

Щоб не чекати. Три способи потрапити до електронної черги за закордонним паспортом
  • Аби не стояти у "живій" черзі за закордонним паспортом, можна зарезервувати собі місце у електронній черзі, і прийти до підрозділу ДМС на призначений вам час
  • Читайте про 3 способи, як зареєструвати собі місце за закордонним паспортом онлайн

Нещодавно у матеріалі Коли закордонні паспорти будуть виготовляти вчасно? Пояснюють у міграційній службі читач Юрій у коментарях написав про проблему, пов’язану із електронною чергою:

“”Як взагалі в чергу записатись? в 00:00 пробуєш записатись через сайт ДМС, а воно пише, що ліміт користувачів перевищено.. в паспортних столах за місцем проживання потрібно стояти цілий день”.

Нагадаємо, електронна черга за паспортами у Вінниці запрацювала поки тільки у двох підрозділах міграційної служби: по вулиці Пирогова,4 та по вулиці Театральна, 10.

Відео дня

У електронну чергу можна зареєструватись, щоб не чекати “вживу” своєї черги на оформлення закордонного паспорту. В управлінні міграційної служби Вінничини розповіли про три способи, як це можна зробити.

Спосіб № 1. Реєстрація на сайті ДМС України.

Журналісти RIA/20minut вже детально описували перший спосіб реєстрації у чергу - у матеріалі “У Вінниці запрацювала електронна черга на закордонні паспорти”.

Якщо коротко, для реєстрації на сайті ДМС України потрібно надати 4 останніх цифри паспорта та номер мобільного телефону, на який прийде код підтвердження. Кожного дня після 24.00 з’являється нова квота на наступний день реєстрації. А на 1 телефонний номер можна зарезервувати чергу для чотирьох членів родини максимум.

*Ще невеличка порада від журналістів RIA/20minut, які вже резервували собі місце у електронну чергу: система трішки “підвисає”, і кілька спроб резервування можуть бути марними - то квота на обраний час скінчиться, то сайт зависне. Тому готуйте себе морально до декількох спроб.

Спосіб № 2. Реєстрація через термінал у підрозділі.

Кожен із таких терміналів має свою квоту черги. У такий спосіб можна зареєструватись на місяць наперед.

Спосіб № 3. Реєстрація в порядку поточної черги.

Зазвичай не всі, хто зареєструвались через сайт чи термінал, з’являються у підрозділ ДМС, аби оформити закордонний паспорт. Тому можна у будь-який день просто підійти у підрозділ і зареєструватись у порядку “живої черги” на місце того, хто не скористався послугою. Але цей спосіб працює тільки теоретично: як показує практика, люди займають місце у “живій” черзі із 5-ої ранку, а то і раніше.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Юра

    та ну, все так просто? мені запропонували на 10 серпня записатись (в прозорому офісі)....плюс ще 3-4 місяці (судячи з відгуків) будуть робити паспорт, і виходить, що десь буде готовий на Новий рік, прям подарунок під ялинку

    може хто знає, чи можливо паспорт зробити в районі, якщо місце проживання у Вінниці?

    Андрей Тремба reply Юра

    я в Гниване делал

    Диана Гулбиани reply Юра

    Пане Юрію, доброго вечора! Насправді для оформлення закордонного паспорта ви можете звернутися до будь-якого підрозділу ДМС в Україні. Тільки треба, аби в ньому було встановлене спецобладнання для прийому і видачі закордонних паспортів. Адреси терпідрозділів шукайте за посиланням: https://dmsu.gov.ua/pro-dms/struktura-ta-kontakti/teritorialni-organi-dms.html

    Юра reply Диана Гулбиани

    Добрий вечір. Не все так просто. Я вже був і на Театральній 10, і в Прозорому офісі на Замостянській, і в старогородському паспортному столі. Так от в ДМС мені сказали, що тільки через інтернет опівночі, бо якісь там талони ще вночі люди розбирають (чи чергу займають). Я два дні намагався рівно в 00:00 зареєструватись і обидва рази мені видало, що перевищений ліміт відвідувачів.

    В Прозорому мені сказали те ж саме про чергу, а найближча вільна по запису дата на 10 серпня.

    Навіть по дорозі зайшов глянути заради цікавості в ДП Документ. Там висів на стіні список з 30 чоловік (в суботу, десь після 10 години). Як там займають чергу не знаю. І це при тому, що там звичайний паспорт коштує більше 1300 грн., а терміновий 1560 грн. (якщо правильно пам"ятаю).

    Це легше поїхати в район і там оформити. Принаймі на тому ж сайті ДМС по районах видає вільні дати, на відміну від Вінниці.

    Anonymous reply Юра

    Я коли собі робила, то казали що можна зробити у будь-якому відділені головне щоб у "своїй" області.

    Юра reply Anonymous

    дякую...просто на сайті ДМС по всій Вінниці пише, що немає вільних мість, а по районах, хоч на вівторок записуйся

    Liliya Zadoyanaya reply Юра

    Треба постійно перевіряти, я легко записалась за пару годин.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up