Пошук роботи та здобуття нового фаху: вінничан запрошують на безкоштовні тренінги

Пошук роботи та здобуття нового фаху: вінничан запрошують на безкоштовні тренінги
  • У Вінниці проведуть кілька тренінгів для пошуку роботи, написання резюме, підготовки до співбесід та опанування нового фаху. Запрошують вінничан та переселенців долучитися.

Через війну багато українців втратили роботу й для того, щоб допомогти їм підготуватися до пошуку нового місця працевлаштування, у Вінниці у листопаді організують декілька тематичних тренінгів. Про це інформує Вінницька міська рада.

Участь у тренінгах безоплатна. Всі приміщення також мають укриття у будівлі, або поряд із місцем проведення заходу.

«Пошук роботи: без чого не обійтись»

На тренінгу «Пошук роботи: без чого не обійтись» HR-експертки та кар’єрні консультантки Ірина Галузінська та Анастасія Столярик розкажуть, що варто врахувати при пошуках роботи, що таке CV, адаптуватись під ринок праці тощо.

Відео дня

Тренінг відбудеться 5 листопада з 12.00 до 15.00 у «Veteran Hub» за адресою вулиця Славетна (8-го Березня), 29.

Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися тут: https://forms.gle/4CLqiXFDYdbERzCd6

Перукарська справа

Спробувати опанувати нову професію можна буде на тренінгу з перукарської справи. Його проводитиме Тетяна Кондратюк, яка розповість про особливості цієї професії, допоможе дізнатися про теоретичні аспекти моделювання зачісок, проведе майстер-клас з плетіння кіс та індивідуальні консультації для учасників та учасниць тренінгу.

Захід відбудеться 6 листопада з 10.00 до 13.00 у МЦ «Квадрат» за адресою вул. Театральна, 15. Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися тут: https://forms.gle/LNKxUdZKK8zAxKRy7

«Екскурс в IT»

Для тих, хто полюбляє створювати графічні проєкти, розв'язувати технічні задачі та уважні до деталей проведуть лекцію «Екскурс в IT». Лекція розрахована на осіб віком від 15 до 50 років. Проводитиме її Сергій Федосєєв, допоможе визначити сильні сторони та допоможе скоординувати природний талант у творче русло у галузі інформаційних технологій.

Захід відбудеться 11 листопада о 15.00 у хабі «Місто змістів» за адресою вул. Сковороди, 11 (колишня вул. Пушкіна).

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/CfpbNDsfmjZEm7YG7.

До речі, журналіст «20 хвилин» зібрав актуальні контакти та адреси місць у Вінниці, де вимушені переселенці можуть отримати різноманітну допомогу — одяг, взуття, продуктові набори, оформити грошові виплати, проконсультуватись з різних питань та знайти прихисток для тимчасового проживання. 

 

Читайте також:

Удвічі збільшать компенсацію власникам житла, які прихистили переселенців

Ліжка, пральні машини та холодильники: меценати передали допомогу для переселенців

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up