Площу заполонили люди та квіти: Ладижин прощався з Героєм, який загинув на війні

Площу заполонили люди та квіти: Ладижин прощався з Героєм, який загинув на війні
  • На війні загинув військовий Олександр Боднар з Ладижина.
  • Герой поклав життя за вільну Україну. Йому навіки 24 роки.

Загинув на Донеччині

Громада Ладижина провела в останню путь свого Героя військового Олександра Боднара. Сумну звістку повідомили у Лажинськіій громаді. Він — визволитель Херсона, мужній, вольовий, цілеспрямований. Вирішив стояти до кінця на захисті своєї Вітчизни.

Ні кроку назад, ні метра української землі для ворогів — це було його найбільше прагнення. Вільна Україна для Олександра була понад усе.

Він прожив 24 роки — яскраво, в любові до рідних і своєї країни. Олександр Боднар загинув 2 грудня на Донеччині. Зараз там пекло.  Він до кінця і з честю виконав свій військовий обов’язок.

Відео дня

— Для кожного з нас — він Герой. Громада прощалася зі своїм загиблим захисником і дякувала за подвиг, який він здійснив на полі бою. Так важко відпускати… Так важко усвідомити… Ця втрата надто непоправна… Площу заполонили люди і квіти, — йдеться у повідомленні.

Прощання з Олександром Боднарем

За словами голови Гайсинської районної ради Людмили Головачиш, загиблий Герой — онук колишнього міського голови, який працював в Ладижині з 1994 по 2000 роки. 

— Батько Олександра — Микола, сьогодні теж боронить Україну. Він навіть слухати не хоче аби повернутися додому — у мене там боржники, —  пише Головачиш у себе на фб.

Виконуючий обов’язки міського голови Ладижина Олександр Коломієць висловив щирі співчуття родині Героя Олександра Боднара і подякував батькам за сина, який душу й тіло поклав за свободу України.

Знайомі висловлюють співчуття

— В мене дуже болить серце і плачу тому що знала Сашка. Він мені запам'ятався як усміхнений та гарний хлопець,я колись ставила танок його класу на випускний. Він був соліст, в мене перед очима його посмішка! Вічна пам'ять тобі Сашко. Рідним співчуття це такий нестерпний біль! — зазначає Вероніка Кравчук.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також: 

Нагороди за татусів. вісім нагцгвардійців з Вінниччини отримали ордени… посмертно

Жмеринка зустрічає Героя. На Донеччині загинув військовий Роман Буран

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (103)
  • ТОВ "ФОРМА Т"

    Вічна пам'ять герою України. Дякую за мужність Царство небесне 🙏 Щирі співчуття рідним
  • Halina Bankovska

    Вічна пам'ять Герою!
  • Тетяна Ференець

    Вічна пам'ять Герою!
  • Галина Иванко

    Вічна пам'ять герою України слава захснику і щирі співчуття рідним і близьким

keyboard_arrow_up