Планують житловий квартал в районі Аграрного університету. Триває обговорення проекту забудови

Планують житловий квартал в районі Аграрного університету. Триває обговорення проекту забудови
Фото ілюстративне, з відкритих джерел
  • Побудувати дев’ять житлових будинків пропонують між гуртожитком №3 ВНАУ, дитячою лікарнею та сусіднім котеджним містечком.
  • За намірами посадовців, висота новобудов — не більше трьох поверхів; кожна з них матиме підземний паркінг.
  • І до 27 червня ви можете надіслати свої зауваження та пропозиції до таких намірів влади.

У Вінниці триває громадське обговорення проекту детального плану забудови території біля гуртожитку №3 Вінницького аграрного університету. Роздивились проект детального плану, аби розповісти, що цікавого він передбачає.

Ще одне «котеджне містечко»

У легенді проекту вказано, що площа детального плану складає 1,97 гектара. Житлові будівлі займатимуть близько 0,51 гектара або 26% від загальної площі плану.

Орієнтовне місце розташування житлового кварталу, який пропонують побудувати

У центрі розташовані зблоковані житлові будинки — дев’ять секцій, кожна з яких матиме висоту в три поверхи. Під кожним з цих будинків має бути підземний паркінг з загальною місткістю на 152 машини. У середині «колодязя» з будинків розташовані дитячі та спортивні майданчики. За межею подвір’я накреслені 92 місця для паркування.

Відео дня

Заплановані асфальтовані проїзди, які з’єднуватимуть цей квартал з іншими дорогами, а також трохи озеленення території під забудову.

Будівель громадського призначення, по типу магазини, амбулаторії, дитсадки, проектом детального плану не передбачено. Вочевидь, цей житловий масив стане черговим котеджним містечком в районі Аграрного університету.

Переглянути повністю детальний план можна за цим посиланням.

Я маю зауваження/пропозиції. Куди їх надіслати?

Замовником розробки проекту забудови є департамент архітектури та містобудування міськради. Фахівці цього ж департаменту приймають зауваження про проект від вінничан. До 27 червня їх можна надіслати листом на цю адресу:  м. Вінниця, вул.Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59, або на електронну пошту: [email protected]

«У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються», — зауважили в департаменті правової політики та якості міськради.

Раніше, нагадаємо, розповіли про можливу розбудову П’ятничан.

 

Читайте також:

У державній власності та з бомбосховищем: яким має бути соціальне житло для переселенців?

Як розбудують ГПЗ: стадіон, житлові висотки та сквери

«Ми готові добудувати за свої, та не дають». 300 сімей сьомий рік чекають на квартиру в «Європейському кварталі»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up