— Я об’їздив у Вінниці всі ринки, — говорить Дмитро Устиненко. — Козячого сиру дуже мало. Майже весь привозний. Одні доставляють з Чернівецької області, інші із Західної України. Тільки двоє продавців сказали, що вони місцеві, роблять сир самі, а не перепродують привозний. Але на продаж у них, як мовиться, на один зуб.
Після такої «ревізії» Дмитро зрозумів: ніша такого продукту не заповнена, варто братися за справу.
Запитую у співрозмовника, чи займався він козами раніше у себе на батьківщині в Криму? У відповідь усміхається. Каже, навіть близько не стояв біля кози. Аж доки не перебрався в Літин. Раніше на життя заробляв торгівлею.
Друже! Ви читаєте преміум-статтю на сайті "20хвилин". Це екслюзивна
стаття нашого журналіста, якої немає в жодному іншому виданні. Ми
витратили багато часу та зусиль для її написання.
Ми віримо в те, що
незалежна журналістика, як і всяка праця, заслуговує на справедливу
оплату. Підпишіться на один з трьох преміум-пакетів та читайте всі
найкращі статті. А три статті щомісяця ви зможете прочитати
безкоштовно після авторизації.
№ 26 від 29 червня 2022
Читати номер