Опублікували розклад руху нового автобусу №15

Опублікували розклад руху нового автобусу №15
  • На Соборній та Замостянській міняють колії. І через це припинили рух трамваї №1,4,6
  • Замість трамваю жителям Замостя дали новий автобусний маршрут — №15 «Залізничний вокзал - лікарня Пирогова - Залізничний вокзал».
  • У мережі транспортники опублікували графік руху автобусу.

З 15 до 29 липня триватиме реконструкція колій на Соборній. Зараз там демонтують рейки і протягом двох тижнів облаштують «оксамитову» колію. І щоб це зробити, тимчасово припинили рух трамваїв №1,4,6. Водночас, міняють рейки на Замостянській (від Центрального стадіону до «Зорі»).

Замість трамвая для вінничан запустили тимчасовий автобусний маршрут №15 «Залізничний вокзал — Пирогова — Залізничний вокзал». Вінницькі транспортники опублікували графік руху автобусу.

Зупинки автобусу №15

Залізничний вокзал — Муніципальний ринок — На вимогу (служба колії КП «ВТК») — Школа-гімназія №30 — Міський палац мистецтв «Зоря» — Вінницький кооперативний інститут — Київська — В'ячеслава Чорновола — Жуковського — Грушевського — Майдан Небесної Сотні — Валентина Отамановського — лікарня Пирогова

Відео дня

Графік руху

Перший автобус з Залізничного вокзалу виїжджає в будні: 06:11; у вихідні: 06:19.

Останній автобус з Залізничного вокзалу виїжджає в будні: 23:24, у вихідні: 23:20

 

Перший автобус з лікарні Пирогова виїжджає в будні: 05:43, у вихідні: 05:52

Останній автобус з лікарні Пирогова виїжджає в будні: 22:59, у вихідні: о 22:54 

 

Інтервал руху в будні — 11 хвилин, на вихідних — 19 хвилин.

Графік руху по зупинках

Графік, де вказаний час приїзду автобусу до кожної з зупинок, можна знайти на сайті rozklad.in.ua. Щоправда, там неповна схема руху: немає графіку на маршрут «Лікарня Пирогова — Зал. вокзал» та вказано, що автобус не їздить на вихідних.

Ще один сайт, де є графік руху — «Вінницький трамвай». 

Для цього обирайте вкладку «По зупинці», оберіть «Тип транспорту» — автобус, «Маршрут» — 15. Залізничний вокзал — Пирогова, «Напрямок» – "лікарня Пирогова — Зал. вокзал" або "Зал. вокзал — лікарня Пирогова". І врешті-решт, потрібну зупинку, з якої плануєте їхати.

Отримаєте графік руху на цілий день.

Приклад. Графік руху по зупинці Чорновола за маршрутом в бік лікарні Пирогова.

Читайте також:

Фото: Вінницький трамвай, rozklad.in.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Грицько Штахета

    Тю. Є ще ж таксі. 22 робочих дні * 100 грн (50 туди і 50 назад) = 2200 грн. Плюс 300 грн ще на вихідних десь з'їздити = жалюгідних 2500 грн. на місяць. Це навіть не 10% від нормальної зарплати. Якщо ти ніщеброд - душися в автобусі, тобі не повезло в житті, якщо ні - чого ти ще не катаєшся в таксі?
  • Галина Самойлова

    А завчасно не можна було опублікувати розклад?

    Anonymous reply Галина Самойлова

    А навіщо? Нехай люди понервують,потовпляться,попсують собі нерви...
  • Igor Gorban

    Чому не запустити автобуси Барське шосе-Вокзал,Вишенька - Вокзал.Дати додаткові трамваї номер 2.

    Владимир Мельник reply Igor Gorban

    Трамвайне депо втрачає великий прибуток за зупинки маршруту. щоб доїхати до західного автовокзалу треба пересідати у трамвай І ще раз платити за проїзд.

    Галя reply Igor Gorban

    Тому що їх стільки немає. І так розкулачили три маршрута, щоб видати їх на 15. люди душаться в 19 автобусі, бо знчли рейси
  • Anonymous

    Невже на Соборній не можна було зробити реверсний рух трамваїв,як це роблять завжди?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:17 Їхали обидві — одна самокатом через «зебру», інша — дорогою. Про вчорашнє ДТП на Пирогова 15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up