Нові вінницькі патрульні показали, як затримуватимуть злочинців

Нові вінницькі патрульні показали, як затримуватимуть злочинців
Два місяці слухачі Нової поліції Вінниці стріляли, їздили, відпрацьовували прийоми та вчили закони на зубок щоб вже в лютому вийти на патрулювання у місто. Хлопці і дівчата своєю підготовкою задоволені, у своїй роботі хочуть більше займатись попередженням правопорушення, а до зброї та прийомів вдаватись лише в крайніх випадках.

В тренувальному центрі для курсантів 27 січня відбулось комплексне заняття. Відпрацьовували сценарії одягання кайданок,поверхневу перевірку, застосування спецзасобів та прийомів із самозахисту.

- Більше половини слухачів -  люди цивільні, які нещодавно закінчили вузи. Менше ніж за два місяці вони прослухали курс з тактики, щодення тренувалися і виглядають доволі впевнено, - каже тренер з тактики Олександр Флут.

Відео дня

Previous Next

Слухачі вивчали прийоми незаборонені законом, які можна застосовувати до населення, щоб убезпечити себе і громадян.

- Спочатку ми розмовляємо з людиною, намагаємось погасити її агресію, якщо не допомагає, доводиться застосовувати спецзасоби, такі як палиця резинова, наручники, - каже майбутній патрульний Володимир.

Майбутні патрульні дівчата від хлопців не відстають. Зізнаються, що звісно трохи слабші, але кажуть що в парі з напарником здатні виконувати усі покладені на них функції.

Слухачка Оксана відстріляла набої на оцінку відмінно, та дівчина сподівається, що зброю їй доведеться використовувати дуже рідко і в основному їй доведеться лише попереджувати правопорушення.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Дай бог этим девочкам не встретится с гопниками с кастетом или чем то серьезней.

    Дарья reply Анонім

    Я думаю, що одна чи двох дівчат не будуть відправляти патрулювати. Буде дівчина та хлопець. А інакше як дівчина зможе впоратись з хлопцем злочинцем.

    Анонім reply Анонім

    Нет уж, назвался груздем - полезай в кузов! )А девочками я бы их называть не стал. Во-первых никакие они уже не девочки, а во-вторых женщина, которая осваивает мужские занятия уже не женщина, а мутант.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up