Не вистачає сезонного одягу та взуття: у Вінниці продовжують збір літніх речей для переселенців

Не вистачає сезонного одягу та взуття: у Вінниці продовжують збір літніх речей для переселенців
  • Зараз у Вінниці проживає чимало переселенців, які тікали від війни з інших регіонів України. Усі вони брали мінімум речей, тому наразі їм не вистачає легкого одягу та взуття. Як їм можна допомогти?

У Вінниці продовжує працювати Гуманітарний центр речей, який створений для внутрішньо переміщених осіб. Нині у ньому брак сезонного одягу та взуття. Щодня у нього звертаються сотні вимушених переселенців, — пишуть на сайті міської ради. 

«На сьогодні у Гуманітарному центрі маємо неабиякий попит на літній одяг та літнє взуття. Люди не розраховували на те, що будуть проживати у місті понад чотири місяці, тому запасу речей залишається небагато. Ми прекрасно розуміємо, що, коли сім’ї тікали до Вінниці, за вікном була зима, тому брати сукні та босоніжки ніхто й не думав. Отож, звертаємось до містян з проханням принести одяг та взуття, яке вони не використовують. Будь ласка, зробіть це, адже зараз переселенці цього дуже потребують», — каже директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Якщо маєте можливість долучитися до допомоги, можете приносити речі з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 17.00, за адресою: вулиця Київська, 16А, в ТЦ «Tetris» (1 поверх).

Відео дня

Додамо, що переселенці-пільговики мають можливість безоплатно отримати муніципальну картку вінничанина. Подробиці ТУТ.

Читайте також:

«Повернемося після перемоги»: як вінничанка з сімома безпритульними тваринами переїхала до Фінляндії

«Робили по 250 безплатних обідів на день». Учасник МайстерШеф від початку війни годує переселенців

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up