Нашого шефа поліції не звільнять. Чому погрози прем’єра його не стосуються?

Нашого шефа поліції не звільнять. Чому погрози прем’єра його не стосуються?
  • Звільнення керівників поліції у трьох областях анонсував Володимир Гройсман.
  • Тих, де показники роботи на найнижчому рівні.
  • Ми дізналися, на якому місці у рейтингу вінницька поліція й чи не у списку кандидатів на виліт наш начальник Нацполіції.

За результатами роботи у першому півріччі складуть рейтинг начальників обласних управлінь Нацполіції для того, щоб прийняти кадрові рішення. Звільнення чекає на керівників, чиї підрозділи опиняться на трьох найнижчих позиціях рейтингу. Про це сказав на колегії МВС прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

- Ми заробітну плату збільшили, фінансування матеріально-технічного забезпечення збільшили - ви маєте повну, повноцінну підтримку уряду України. Але ми хочемо, щоб у своїх домівках, на дорогах люди були в безпеці, - говорив прем’єр, а потім анонсував звільнення тих, під чиїм керівництвом підлеглі працюють погано. - За результатами першого півріччя просив би зробити рейтинг областей і три області, які будуть внизу, цим керівникам потиснути руку і сказати «до побачення»…

Рейтинг складуть за результативністю роботи, де головне - розкриття злочинів. Редакція 20minut дізналася, на якій позиції зараз Головне управління Нацполіції у Вінницькій області за статистикою.

Відео дня

Виявилося, що ще торік наша поліція було на 12-тій позиції серед інших обласний управлінь, а тепер – на п’ятому місці (за напрямками службової діяльності та розкриттям злочинів). Судячи з таких даних, кадрові питання по Вінниці приймати підстав немає.

Сьогодні показник розкриття злочинів, як каже начальник обласної поліції Юрій Педос, - без малого 35%. Такі результати роботи підрахували за перший квартал. А минулорічний результат розкриття злочинів - 22%.  

Поправило місце Вінницької області у поліцейському рейтингу 100-відсоткове розкриття вбивств та оперативні відпрацювання по майнових злочинах, які зменшили статистку крадіжок. Таке пояснення дав у Юрій Педос у свіжому інтерв’ю Укрінформу.

Він також висловив розуміння вимогливості керівництва держави, яке збільшило зарплати правоохоронців удвічі й тепер хоче бачити кращі результати роботи. За словами Юрія Педоса, «Кабмін дав зарплату оперу, слідчому по 10 тисяч, працівнику превентивної діяльності – 8 тисяч».

На колегії також прозвучало, що за останні півроку рівень довіри населення до поліції зріс на 5% - від 39-ти до 44-х відсотків. 

Чи дійсно так багато людей довіряють поліцейським, уже перевірила соціологічна група «Рейтинг». І їхнє дослідження показало навіть ще кращі цифри:

Читайте також:

Злочини, скоєні у погонах. Пішли до суду кримінальні справи п’яти поліцейських

У Вінниці буде прозорий офіс, де скаргу на поліцейського приймуть вдень і вночі

Поліцейських з Вінниці заберуть на Євробачення. Чим ще навантажили «копів»?

Поліцейські ще довго будуть у формі міліції. На нову немає грошей. А на що є?

Корупціонери 2016 року: 5 суддів, 4 тюремника і 1 слідчий поліції

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юрий Бондарук

    Чи довіряю я поліції? Ой не смішіть мої тапочки))))))
  • Миронов Евгений

    Я конечно не силён в математике, но...

    В Виннице на объездной стоит 4 убогие проститутки и с ними "борется" 16 оперативников с отдела борьбы с проституцией. Зарплата каждого 10 000 гривен в месяц, как минимум.

    ЭТО РЕФОРМЫ??? )))))
  • Белий Миша

    патамушто свой...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up