Наші танкісти дадуть раду і «Леопардам», і «Абрамсам» — полковник Охріменко

Наші танкісти дадуть раду і «Леопардам», і «Абрамсам» — полковник Охріменко
  • Командир окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко, який родом з Вінниччини, розповів, яку перевагу нашому війську нададуть танки «Леопарди» та «Абрамс». Також він додав — наші справляться з усією новою технікою.

Танкісти Князівської бригади були основною ударною силою під час боїв за Київщину на початку повномасштабної війни, в лютому-березні 2022, і основою оборони столиці України, Києва, впевнено зупинивши ворога і змусивши його відступити, передає Military Media Center.

— Наші танкісти дадуть раду і «Леопардам», і «Абрамсам». Танкісти окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, як ніхто, знайомі з танками «Леопард». «Знайомство» відбулося в Німеччині, під час танкових змагань «Сильна Європа» («Strong Europe Tank Challenge»), де танкісти нашої бригади представляли Збройні Сили України, — каже Охріменко. — Адже саме танкісти Князівської омбр тричі, в різні роки, ставали переможцями конкурсу на кращий танковий взвод ЗСУ.

Охріменко підкреслює, що танки «Леопард», дозволять Україні суттєво посилити перевагу Сил оборони на полі бою та повернути тимчасово окуповані ворогом території. А танки «Леопард» на озброєнні ЗСУ стануть однією із запорук нашої Перемоги.

Відео дня

— Разом із західними партнерами ми сьогодні ведемо визвольну цивілізаційну війну, — підсумовує Охріменко.

До речі, вінницький військовослужбовець з Бершадського району Олександр Охріменко отримав державну нагороду за особисті досягнення. 

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Устим Якимович Кармелюк

    Продовжується православна війна.
    Православні росіяни змагаються з православними українцями.
    Хто із них вбиває краще.

    https://youtu.be/8WtkCbn8pDQ

keyboard_arrow_up