На Янгеля поставили острівець безпеки. Яка ціна та де стоять інші конструкції (МАПА)

На Янгеля поставили острівець безпеки. Яка ціна та де стоять інші конструкції (МАПА)
За даними від мерії у місті є 24 ділянки дороги, де стоять острівці безпеки. Конструкція на Янгеля стала 25 таким об'єктом у Вінниці
  • На нерегульованому переході, поблизу кафе «Приємне побачення», поставили острівець безпеки.
  • Ця конструкція стала першою в 2021 році. А загалом у місті вже 25 ділянок дороги, де облаштовані безпекові конструкції.
  • Дізнались, скільки коштує острівець безпеки.

На вулиці Янгеля (колишня Фрунзе), поблизу кафе «Приємне побачення», встановили острівці безпеки. Там нині нерегульований пішохідний перехід, який часто користуються місцеві жителі.

«Перехід поєднує житлову забудову з вузловою зупинкою громадського транспорту, тому має великий пішоходопотік, — пише на фейсбук-сторінці депутат міськради Віктор Перлов. — Конструкція розділяє перехід на дві окремі ділянки, що спрощує користування ним — на кожній частині автомобілі наближаються лише з одного боку. Нагадую, життя і здоров'я громадян - найвища цінність, тому головна задача міста їх берегти».

Відео дня

Яка ціна

За словами Перлова, острівці безпеки роблять ветерани АТО, які створили «Соціальне підприємство «УВВ Інжиніринг». На їхньому сайті, в розділі «Продукція» можна дізнатись характеристики і вартість острівців. 

«Вартість комплекту — 32 тисячі гривень. Комплект складається з двох частин (півострівців). Мінімальна партія — 2 штуки. Умови оплати 70 (аванс) / 30 (післяплата)», — йдеться в комерційній пропозиції.

Підприємство ще надає послугу встановлення острівця під ключ.

«Погрузка, доставка, монтаж, дорожні знаки тощо — від 55 000 грн. до 70 000 грн залежно від відстані, комплектації, кількості тощо», — пишуть на сайті «УВВ Інжиніринг».

Де стоять конструкції

За даними, які ми отримали від виконкому Вінницької міськради, в місті є 24 ділянки дороги, де встановлені острівці безпеки. Острівець на Янгеля, який поставили днями, став 25-им таким об’єктом у Вінниці.

У Вінниці, нагадаємо, встановлять сім камер автофіксації порушень ПДР.

Опитування

Чи схвалюєте установку острівців безпеки на дорогах міста?

 

Читайте також:

Понад тисяча аварій і десятки загиблих з початку року: чи стало менше ДТП в області? (ІНФОГРАФІКА)

На Київській змінять перехрестя, щоб прибрати затори. Аналіз плану реконструкції

Затори не зникли: чи приберуть кільцеву розв’язку на Коріатовичів?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alexander Litvinov

    Целый депутат пиарятся на островке безопастности. Это обычная работа соответствующих служб города. Скоро депутаты будут остановки и табло - расписания транспорта открывать с почестями и ленточкой.

keyboard_arrow_up