На Одещині зарізали 20-річного солдата з нашої області. Вчора його поховали

На Одещині зарізали 20-річного солдата з нашої області. Вчора його поховали

Минулої неділі трагічного загинув молодий військовий із Вінниччини. Хлопця 6 грудня поховали у рідному селі.

Сергію Сатановському було всього 20 років. Хлопця, який у 2015 році закінчив Заболотненське вище професійне училище, призвали на строкову службу у квітні 2017 року. Її він проходив у військовій частині А-1325 села Дачне Одеської області.

На Одещині він і загинув 3 грудня. Його порізали ножем.

— Установлено, що у неділю, 3 грудня, у селищі міського типу Алтестово, поблизу продовольчого магазину, між двома військовослужбовцями контрактної служби виник конфлікт, який згодом переріс в бійку. Під час з’ясування стосунків один із військових отримав тяжкі тілесні ушкодження у виді ножового поранення правої частини області грудної клітини, що призвело до його загибелі на місці події. Одразу підозрюваний військовослужбовець зник у невідомому напрямку, проте через деякий час повідомив командування про своє місцеперебування та був затриманий поліцією, — зазначають у військовій прокуратурі.

Відео дня

В останню путь військового крижопільчани провели 6 грудня. Поховали Сергія у селі Крикливець Крижопільського району.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Александр

    В ВУЗы должно идти не более 15-18% талантливых людей. Остальные все училище и с 18 лет на работу! И каждому рабочее место. За распитие алкоголя и т.д. в рабочее время обьявлять выговор. И не будет 20-летних бэцыков которые играясь (!!) пьют горелку и патрошат друг другу кишки.

    Элла reply Александр

    Сашенька, молодец! Вы молодой, а все правильно понимаете. Будьте счастливы!
  • Александр

    Мне не 20, а 23. Но я на слова ты и мальчик от незнакомцев отзываюсь только если это пенсионерка какая, а так нет. Чтобы подчеркнуть принципиальное различие между мной и такими персонажами. Морализаторы твердящие о "неправильном поколении", вы этим тыканьем, поздним началом трудовой карьеры, готовкой еды и опекой вы сами же молодежь и погубили.

    Николай Энэми reply Александр

    шо ты лепишь дядя? тебе пить "горелку" не надо, ты и так больной...

    Элла reply Николай Энэми

    Николай, слово "горелка" встречается у Гоголя. Тараса Бульбу не читали что ли? А Александр прав. Я поняла о чем он говорит. В наше время в 16 на станке уже работали, а теперь в 20+ у мамы на шее сидят и кашу  не умеют даже сварить.

    Относитесь к юношам как к взрослым - только тогда они будут путёвыми
  • Пупкин Вася

    Зарезали в пьяной  драке за бутылку спиртного .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up