У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким

У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким
  • У понеділок, 22 квітня, у Бершаді попрощалися з 20-річним поліцейським, якого вбили двома днями раніше.
  • Віддати шану Максиму Зарецькому прийшли його рідні, близькі, керівники та особовий склад поліції Вінниччини, представники органів місцевого самоврядування.
  • Словами скорботи та живим коридором — провели в останню путь загиблого побратима колеги та містяни.

Молодий, мужній та щирий патріот своєї країни присвятив півтора року життя службі в поліції. Він сумлінно дотримувався рядків з Присяги, які колись виголосив, приєднуючись до лав Національної поліції: «Урочисто присягаю вірно служити Українському народові...».

Правоохоронці просто виконували свою роботу, аби наші  вулиці були безпечні. І нам боляче від того, що за спокій іноді сплачують життям, — згадують Максима колеги з поліції.  

Відео дня

— Перед смертю Максим встиг поранити одного з нападників, чим врятував свого колегу, не маючи ані краплі страху та не зволікаючи ні на мить, — сказав начальник Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Юрій Пархоменко під час поховання хлопця..

Завдяки оперативній та злагодженій роботі Національної поліції, на момент прощання, фігуранти, які позбавили життя молодого правоохоронця, затримані та перебувають у слідчому ізоляторі.

— Володимире Володимировичу, Валентино Володимирівно, вся поліція Вінниччини низько схиляє голови перед мужністю та відданістю вашого сина..., — додав полковник поліції та вручив батькам наказ про присвоєння Максиму спеціального звання — капрал поліції. Посмертно...

Поховали правоохоронця на Алеї Слави під звуки Державного Гімну України та салютних залпів.

Детальніше про загиблого поліцейського Максима Зарецького та арешт підозрюваних у його вбивстві 52-річного Валерія та його сина 26-річного Віталія Васілаке, читайте у наших попередніх публікаціях:

Читайте також:

У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука

Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Виктория Волынец

    Щирі співчуття 😭
  • Yuliia Furman

    Світла та вічна памʼять😥
  • Оксана Щебивок

    Щирі співчуття рідним.
  • Альона Трасковська

    Вічна пам'ять!

keyboard_arrow_up