На Театральній поставили електронне табло, на якому буде графік руху транспорту

На Театральній поставили електронне табло, на якому буде графік руху транспорту
  • На зупинці біля Драмтеатру поставили онлайн-табло. 
  • На ньому показуватимуть, коли точно за часом приїде тролейбус, автобус чи маршрутка, що на борту матимуть GPS-маячки.
  • Але у «Вінницякартсервіс» таку конструкцію назвали тестовою. І додали, що наступні 49 табличок біля зупинок будуть інакшими.

Декілька днів на зупинці по Театральній поставили конструкцію, схожу на сіті-лайт. Вона стоїть під зупинкою, має висоту біля двох метрів та два монітори. На одному показують рекламу місцевої компанії, а інший зараз вимкнений. На конструкції також є отвори під звукову систему.

Відео дня

Раніше повідомляли, що на зупинці біля Драмтеатру поставлять електронне табло руху громадського транспорту. На ньому показуватимуть точний час до прибуття кожного з видів транспорту, які для цього обладнають GPS-трекерами.

Але ця конструкція відрізняється від тієї, що була узгоджена виконком міської ради.

Директорка «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна пояснила, що це табло є «пілотним», а над остаточним дизайном дизайнери все ще працюють.

— Цю конструкцію робили не ми, це проект департаменту комунального господарства і благоустрою. І, в цілому, електронне табло — це тільки той екран, який зараз вимкнений. Об’єкт ще не готовий, бо не завершили прокладання кабельної мережі, — каже Бабіна. — У нашому баченні конструкція має бути іншою: має знаходитися на висоті 2-3 метрів над землею, збоку від зупинки. Спільно з «Агенцією просторового розвитку» опрацьовуємо типовий дизайн, який будемо застосовувати на наступних 49 зупинках.

Нагадаємо, електронні табло поставлять на 50 зупинках. Серед них — Залізничний вокзал, Центральний ринок, Площа перемоги, Соборна (Універмаг), Майдан Небесної Сотні, Атамановського, Медуніверситет, Юності, Проспект Космонавтів, 600-річчя, ДПЗ, Меморіал Визволення, Лікарня швидкої допомоги, Чехова, Баженова, Лугова, 8-го березня, Мілька клінічна лікарня, Сабарів, Топольського, Чорновола тощо.

Електронний графік руху є складовою системи е-квитків у вінницькому транспорті.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Алекс

    Да вот делают Винницу красивой информативной лучше аквапарк здоровенный постойте а не инфо экраны ставить будут которые далбоебы побьют и спалят зажигалками вы посмотрите что с табличками на остановках то спиздят росписанния то сломают то спалят нету слов одни эмоции
  • Влад

    І коштувати буде мілліон грн. Кому потрібна реклама. Зробіть як розклад поїздів. Вид транспорту, номер маршруту, час прибуття найближчого і наступного. Щоб не збивались в один, бо невідомо коли буде наступний. Часто буває що їдуть один за одним. І не потрібні великі екрани і ціна на порядок нижча.
  • Жора

    На остановках я частенько снимаю .

    https://youtu.be/Th9e48ws7Bs

  • Лена

    на мою думку, з 0 до 5 год табло має вимикатися, на ряді зупинок бажано ще й ролет якийсь. є зацікавлені в розбитті табло: маршрутчики, які дублюють автобуси (а там інтервал від 15-30 хвилин, у вихідні і більше), таксисти, які ввечері переконують, що "нічого вже не поїде"! І просто бикота нетвереза, яка ні на роботу, ні на дачу не їде і не знає, наскільки корисні табло

    Жора reply Лена

    А еще диван с мягким матрасом нужно поставить на остановке.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up