Випробування ще одного VinLine: чим привабить новий тролейбус пасажирів і водіїв

Випробування ще одного VinLine: чим привабить новий тролейбус пасажирів і водіїв
Наступного тижня у Вінниці розпочнуть випробування ще одного тролейбуса власного виробництва VinLine
  • Випробування другого тролейбуса вінницького виробництва розпочнеться на наступному тижні
  • Нині машину представили на огляд на Соборній  під час святкування Дня міста
  • Керівник Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко розповів 20minut.ua, чим відрізняється нова машина від попередньої

З паном Луценком спілкувалися біля нового тролейбуса, в який раз-по-раз заходили вінничани, які прийшли на Соборну на День міста. У салоні охочим пояснювали, як правильно користуватися електронним квитком. Разом з дорослими були діти.

-Якщо дітям цікаво, значить , у майбутньому у вас не буде проблем з водіями, - жартома звернувся один з чоловіків до Михайла Луценка.

Відео дня

За словами керівника підприємства, випробування машини розпочнуть на наступному тижні.

У салоні не буде чути шуму

-Машина готова до випробувань, - говорить Михайло Луценко. -  На наступному тижні розпочнемо випробовувати. Дуже скоро тролейбус вийде на лінію. Ми його вже об’їздили. Машина добре проявила себе. Не потребує додаткових втручань. Перший власний тролейбус працює нормально.

Кузов, як і в першому тролейбусі, білоруський, заводу МАЗ. Однак є новинки, які сподобаються і водіям, і пасажирам.

-Якщо взяти компресор, який використали у другому тролейбусі, то він працює значно тихіше, - розповідає Михайло Луценко. - Його робота не відчувається в салоні,  це, зрозуміло,  комфорт для пасажирів.

Водій не лазитиме на дах

Ще одну новинку відчують водії, які працюватимуть на другому VinLine.

У старих машинах вони змушені один, а то й два рази за зміну, тобто протягом восьми годин роботи, замінювати вугільну вставку на струмоприймачі. Робити це доводилося за будь-якої погоди. А ще  коли злітають штанги. А вони злітають тоді, коли розсипається вугільна вставка.

-Тепер заміна такої вставки робитиметься один раз у місяць, - каже Михайло Луценко. – Причому, зробити це можна буде під час технічного обслуговування машини.  Водієві не доведеться забиратися на тролейбус для заміни вставки в дорозі. Це одне із суттєвих полегшень у роботі наших водіїв.

Двигун - харківського виробництва

Двигун у другого VinLine -  харківський, виробництва Харківського заводу електричних машин.  На першій машині встановили прибалтійський двигун.

-Є процедура тендерних закупівель, - говорить керівник підприємства. - Ми не можемо вибирати. Може, й хотіли б, але не можемо це робити. Будемо порівнювати, як працюють придбані мотори, а тоді вже робити висновки.

Як стверджує пан Луценко, мета очолюваного ним колективу – зробити машину надійну, щоб мала хороші характеристики, була, як кажуть фахівці, ремонтопридатна. Для цього напрацьовують все те, що є краще. Щоб потім використовувати на електротранспорті – тролейбусах і трамваях, які роблять власними силами.  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (-2)
  • я я

    Может хоть вайфай будет
  • Аноним

    Это все хорошо, а кондиционер когда завезут?

    Игорь reply Аноним

    Когда деньги перестанут пиз_ить, не только на конд хватит...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up