Майже 5000 вінничан підуть до першого класу в цьому році

Майже 5000 вінничан підуть до першого класу в цьому році
Фото з архіву «20хвилин»
  • Міські школи і заклади у селах, що входять до нашої громади, приймуть до своїх лав 4 тисячі 955 дітей. Першокласникам вручать цінні подарунки — «Альбоми вінницького першокласника».

Школи Вінниці та приєднаних громад приймуть 4 тисячі 955 «першачків» в цьому навчальному році. Про це стало відомо з рішення виконкому.

Найбільше першокласників сядуть за парти у гімназії №24, що на Поділлі. Там до першого класу зарахували 360 дітей. І всього одна дитина стане першокласником приватної школи єврейської громади «Ор Менахем».

До Дня знань ці діти отримають подарунки — «Альбоми вінницького першокласника» — невеличкі енциклопедії, в яких коротко описана історія та буденне нашого міста. З міського бюджету на це витратять 421 тисячу гривень. Тобто, один альбом коштував платникам податків 85 гривень.

Відео дня

У Міністерстві освіти, нагадаємо, спростовують інформацію про те, що навчання у школах скасовують через коронавірус.

 

Читайте також:

Вакцинація педпрацівників дозволить навчання в епідемію без дистанційки. Як із цим у Вінниці?

Скоро 1 вересня: поради, як правильно вибрати шкільний одяг та взуття

«Навчання в школі — це не лише уроки». Що обирають вінничани — дистанційну чи очну освіту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Vova Orlov

    Вибачте не втримався.
  • Читач73

    готовтесь  до поборив..чему их  ти селючкы научат основам  майдана ? и теории як  собираты клуПнику Полщы .гибла нация..ворив наз.меценатами- як написано в  некролози про коробкина,вор став  меценатом. це не я скозав  це скозав Ющер,укроиньци-квази нация.

keyboard_arrow_up