«Навчання в школі — це не лише уроки». Що обирають вінничани — дистанційну чи очну освіту

«Навчання в школі — це не лише уроки». Що обирають вінничани — дистанційну чи очну освіту
Фото ілюстративне, з фотостоку depositphotos.com
  • Коронавірус нікуди не зник. Тому не виключено, що якщо буде сплеск захворюваності, школярів знову переведуть на дистанційну освіту.
  • Ми запитали вінничан: якби був вибір між дистанційним навчанням і очним, яке б ви обрали?

Рівень госпіталізації хворих на ковід поступово починає зростати. Фахівці прогнозують можливий спалах недуги вже упродовж наступних двох тижнів. Як навчатимуться школярі восени? Поки невідомо.

Але якби у вас був вибір — дистанційне навчання або в школі, який би варіант обрали і чому? З таким питанням ми звернулись до вінницьких батьків школярів. І ось п’ять відповідей:

Ірина Кондратюк

Відео дня

— Думаю, результати ЗНО 2021 дуже чітко відповіли на це запитання. Хоча навчання в школі, це не лише уроки. Це досвід, який ніколи не дасть дитині онлайн-навчання.

 

Алла Скалацька

— Очне, тому що дистанційка - це абсолютно не навчання, а продовження «канікул». Якщо батьки на роботі, то як там «навчаються» онлайн їх діти, одному Богу відомо! І це вже доведено попередніми роками, що знань вони (діти) не отримали зовсім! Тому однозначно за очне!

 

Регіна Мовчан

— Ооо, почалося… не у всіх магазинах навіть в масках ходять, а перед школою, як завжди - карантин, дистанційне, то дайте батькам зарплату, будемо працювати на пів ставки.

 

Юля Дейчук

— Хто хоче, може написати заяву і навчатися на дистанційному, діти і так в гаджетах сидять, ще й навчатися в них

 

 

Alena Sokolova

— Будь-яке, щось одне впродовж півроку. Або форму купляти, або піжаму? А то збери в школу, а потім - бац, і вдома дистанційка, забезпеч комп’ютер і інтернет.

 

 

 

Читайте також:

«Зарплати не ростуть, лише проїзд». Дізналися, чи влаштовує вінничан громадський транспорт за 8 гривень

Де найбільш небезпечні місця для пішоходів у місті? Опитування вінничан

«Золоті знання», або Скільки доведеться платити за навчання вінницьким студентам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • vikvikt vikt

    як скозав  бы  вэликий потриот  винныччны и свого села ,якый вин незаконно покынув. иВантус Дмитровыч ВОлосянко-дюректор школы №34 .вы слышком тупи  для моих золотых  медалив. иропи вы  потрибни  тупи вмиючи  зобираты клупнику и считати  до  тыщи.

keyboard_arrow_up