Львів'янка подарувала Ромчику Олексіву портрет із мамою в її останню годину життя

Львів'янка подарувала Ромчику Олексіву портрет із мамою в її останню годину життя
  • Роману Олексіву, матір якого загинула від влучання ворожої ракети по Вінниці, подарували портрет. На полотні хлопчик зображений разом із мамою.

На цьому портреті Роман з мамою, це було їх останнє спільне фото. Малюнок подарувала 91-річна львів'янка. Знімок Ромчика і Галини, з якого змалювали портрет, був зроблений за годину до ракетного удару росіян по Вінниці.

Тоді, у липні 2022 року, хлопчик з мамою прийшли на прийом до лікаря у Вінниці. У цей час стався масований обстріл міста — жінка загинула.

Відео дня

Попри 45% опіків, Ромчику вдалося вижити. Він продовжує займатись музикою, танцювати, подорожувати. Його в усьому підтримує батько Ярослав, який з загиблою дружиною працювали у Львівські консерваторії.

Історія дитини розчулила 91-річну мешканку Львова. Ольга Михайлівна постійно згадувала про хлопчика. Врешті захотіла зробити йому особливий подарунок — попросила художника намалювати його з мамою портрет.

«Сьогодні отримали особливий подарунок. Цей портрет змальований з фото, яке було зроблене за годину до ракетного удару і останнє, де Роман з мамою. Дякуємо за Ваші щирі серця»,— написав у Фейсбуці батько хлопчика Ярослав Олексів.

Картина тепер прикрашає кімнату хлопчика.

 

Читайте також:

Ромчик, який вижив після ракетного обстрілу Вінниці, вдруге зустрівся з Папою Римським

«Школо, ти не повернешся ніколи». Яким був випуск старшокласників у вінницькому ліцеї №27

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up