«Школо, ти не повернешся ніколи». Яким був випуск старшокласників у вінницькому ліцеї №27

«Школо, ти не повернешся ніколи». Яким був випуск старшокласників у вінницькому ліцеї №27
  • Сьогодні, 28 червня, у Вінницькому ліцеї №27 відбулося урочисте святкування випуску 2024 року. Для молоді це важливий етап у житті та крок у майбутнє. 
  • Ми побували на святі, яке відбулося у дворі ліцею, та ділимося враженнями.

У день Конституції у ліцеї №27 відбувся випуск старшокласників. Найбільша школа за кількістю учнів на Вінниччині випустила 80 юнаків і дівчат, серед яких семеро — медалісти.

Відео дня

@vn20minut 🥹 У вінницькому ліцеї №27 відбувся випускний. У навчальному році, що минув, тут провели чотири благодійні ярмарки, на яких вдалося зібрати понад мільйон гривень на потреби ЗСУ. А з нагоди випуску військовим передали позашляховик. #2024 #вінниця #випускний #випуск #ліцей ♬ оригінальний звук - Новини Вінниці

У навчальному році, що минув, ім'я 27-го ліцею не раз з'являлося на сторінках місцевих видань.

Заклад провів чотири благодійні ярмарки і зібрав понад мільйон гривень. Крім цих досягнень ліцей має значні здобутки у навчанні, спорті та міжнародному співробітництві.

Під час випускних урочистостей родина ліцею передала чергову допомогу для ЗСУ. Позашляховик відправили 172-му батальйону 120-ї бригади тероборони Вінниччини.

Дійство випуску стало визначним днем для всіх присутніх — випускників, їхніх батьків, вчителів та гостей. Це було справжнє свято, наповнене радістю, хвилюванням та світлими спогадами.

Урочисте відкриття розпочалося з гімну школи та привітальних слів директора ліцею Олексія Тернового. Він подякував ЗСУ за можливість відсвяткувати такий важливий для дітей день, відзначив досягнення кожного випускника, наголосивши на важливості знань і підготовки до нових викликів.

— Сьогодні у нас відповідальний, зворушливий день — отримання документів про освіту і випускний бал. Ми раді вітати наших дійсно талановитих випускників і випускниць. Ми пишаємося, що ці випускники — наші, — сказав директор навчального закладу. — Знаю точно, що кожен наш учень і учениця мають важливі мрії і бажання. Цього випускного дня бажаю їхнього здійснення, ви дійсно гідні цього.

До вітального слова долучилася гостя свята — ректор Вінницького державного педуніверситету Наталія Лазаренко.

— Сьогодні для мене велика честь бути тут, серед вас, розділяти з вами щастя і радість сьогоднішнього свята, — сказала Наталія Лазаренко. — Дорогі випускники, ви з нетерпінням чекали цього дня, ви отримаєте золоті медалі, атестати і путівку в життя. Сьогодні, у День Конституції, я бажаю вам дуже продуктивно реалізувати право на подальшу освіту і життя під мирним небом України.

Вчителі також виступили з теплими словами подяки та побажаннями. Вони згадували кумедні та зворушливі моменти зі шкільного життя, які назавжди залишаться у серцях випускників. Словами з пісень 11-класники дякували своїм матерям, батькам, вчителям та рідній школі.

Батьки взяли слово і згадали, як пройшло шкільне життя у їх дітей. Ці спогади викликали не одну сльозу радості та ностальгії.

— Перед нами юні патріоти, діти, які вміють дружити і любити, ми вами щиро пишаємося, — наголосила заступниця директора школи та мама випускниці Богдана Лютюк. — Щиро дякую, випускники, за вашу невтомну енергію, бажаю щасливого майбуття.

Під час урочистої частини кожен випускник отримав свій атестат про закінчення школи, відмінники — свої заслужені медалі. Це був особливий момент, адже саме ці відзнаки є символами їхніх знань, зусиль та наполегливості.

Не обійшлося свято без вальсу випускників і гарної української пісні. Серед них лунали «Мама» Кузьми Скрябіна та прощальна «Школо, ти не повернешся ніколи». Серед щемливих моментів були вітальні слова першокласників випускникам.

Свято «Випуск-2024» стало справжнім прощанням з дитинством і початком нового, дорослого життя. 

 

Читайте також:

Якими були прощальний вальс і останній дзвоник у найбільшій школі Вінниччини — ліцеї №27

Вінницький ліцей №27 провів найбільше ярмарків та зібрав рекордну суму для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • guarden....

    А знаєте вінничани, чому найбільша школа на Вінниччині, та чому зібрали більше мільйона на ЗСУ?
    А тому що, на весь велечезний район "тяжилів", всього одна, підкреслюю одна, мать його школа, яка тріщить по швах.
    Уявіть собі, 5 груп на один клас ☝️

    Богдана reply guarden....

    До чого тут такий негативний коментар?
    До того, що шкільна родина волонтерить і до копійки відзвітовує чи до того, що хтось невдоволений життям?
  • Синявська

    Не найбільша школа на Вінниччині

    Богдана reply Синявська

    Ліцей налічує більше 2000 учнів.І, якщо не найбільший, то за багатьма позиціями НАЙКРАЩИЙ!!!

keyboard_arrow_up