Конкурс патрульних поліцейських. Скільки треба віджатися, щоб пройти?

Поліція шукає людей, які не проти патрулювати вулиці і виїздити на виклики по "102" за зарплату шість-сім тисяч гривень. Набір кандидатів на посади поліцейських у групах швидкого реагування завершиться до кінця тижня.  

Конкурс патрульних поліцейських. Скільки треба віджатися, щоб пройти?

Останній день прийому заявок на конкурс, який оголосили минулого тижня, буде у п’ятницю, 3 лютого. Людей із будь-якою вищою освітою (не обов’язково юридичною) і хорошими фізичними даними запрошують на роботу в групах швидкого реагування патрульної поліції, які працюватимуть у районах Вінницької області так само, як «копи» у Вінниці.

Вимоги до кандидатів та умови участі у конкурсі є сайті обласної поліції. У спеціальній формі можна заповнити онлайн-заявку для участі у конкурсі. Далі доведеться пройшли кілька етапів конкурсного відбору. Які саме - дивіться нижче у інфографіці.

Як сказали у секторі комунікацій управління Нацполіції у Вінницькій області, за перший тиждень набору зареєстрували для участі у конкурсному відборі 139 кандидатів на посади патрульних. Усього ж подали анкет більше людей – 181. Частина із них не відповідають умовам конкурсу, тому розглядатися не будуть.  

Відео дня

Конкурс проводять, щоб підібрати 20 патрульних. Це значить, що на одне місце уже претендують семеро.

- Ми пропонуємо зарплату 6-7 тисяч гривень та соціальне забезпечення згідно діючого законодавства, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар'єрного росту, - розказував керівник обласної поліції Юрій Педос, коли анонсував конкурсний відбір.

Основну кількість посад у групах швидкого реагування зайняли працівники поліції, які раніше служили в інших поліцейських підрозділах. Вакантними залишилися 20 місць:

  • Бар - дві вакансії,
  • Бершадь - дві вакансії,
  • Гайсин - дві вакансії,
  • Гнівань - одна вакансія,
  • Ладижин - дві вакансії,
  • Липовець - одна вакансія,
  • Могилів-Подільський - дві вакансії,
  • Муровані Курилівці - одна вакансія,
  • Піщанка - дві вакансії,
  • Тростянець - дві вакансії,
  • Шаргород - одна вакансія,
  • Ямпіль - дві вакансії.

  


Читайте також:

Набирають поліцейських у групи швидкого реагування. На які умови і зарплату?

Дзвінок із села на «102» приймуть у Вінниці, якщо телефонуєш з мобільного

Коментарі (11)
  • SV SV

    Вони навіть розмовляють і розмірковують гірше ніж ветеринари! На ветеринара треба вчитися!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    З.А.Глядач reply SV SV

    А вони навіть вміють міркувати? О_О
  • З.А.Глядач

    Вимоги до кандидатів...

    "Вища освіта(не обов'язково юридична)"

    Тобто,колишнього десантника чи прикордонника не візьмуть(бо немає в/о),а випускника консерваторії чи сільгоспакадемії з дипломом ветеринара-залюбки?
  • Соловьев Антон

    начинайте искать людей,которые не против тушить пожары,лечить людей,ликвидировать последствия техногенных катастроф....

    Мне одному кажется,что страна стремительно деградирует?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up