Кашпіровський їде до Вінниці

Кашпіровський їде до Вінниці
До Вінниці їде екстрасенс. Причому не просто екстрасенс, а найвідоміший із собі подібних на пострадянському просторі. А саме - Анатолій Кашпіровський.

Про це «RIA» розповів приятель його молодості, лікар Анатолій Васильєв.

- Ще студентами ми разом тренувалися у спортзалі, - каже Анатолій Іванович. – Спортзал медінституту тоді знаходився біля міськвиконкому – там, де нині художня галерея. Потім ми разом із ним працювали у психіатричній лікарні імені Ющенка. У його батьків був приватний будинок по вулиці Пирогова. Поки Анатолій Михайлович не мав квартири, жив з ними. А вже пізніше мав квартиру на Вишеньці…
- Чув, що Кашпіровський має навідатися до Вінниці, - продовжує співрозмовник. – Щоправда, рідних у нього тут немає. Зате є дуже багато друзів. Тут минули кращі його роки. Вінниця - його рідний дім. Крім того, на могили батьків навідається. Бо ж його мама похована на цвинтарі, що по Хмельницькому шосе.
- Від кого інформація про його приїзд? Від друзів, знайомих, у Вінниці всі про всіх усе знають. Тому ми і чекаємо з нетерпінням на приїзд Анатолія.
До речі, пан Васильєв дотепер сам тренується і тренує інших. Продовжує працювати лікарем-гінекологом. А йому вже стільки, як і його товаришу – 70!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Помните, когда в моде были сеансы телетерапии, то на эфирах Кашпировского рекомендовали для лучшего эффекта прислоняться к экрану телевизора больным местом? Так вот, многие, таким образом, лечили и геморрой...
  • Anonymous

    Первый пошел...

    Anonymous reply Anonymous

    Давайте на деньги кашпира построим приют для собак? Ну, пожалуйста? А?
  • Anonymous

    Нам Кашпировского ненадо, у нас специально для отупления биомассы есть Тимошенко, Ющенко, Яценюк, Янукович, Гройсман, Домбровский. И другие более или менее известные политики...

    Anonymous reply Anonymous

    Гройсмана не трогайте, лучше него еще небыло, и наврядли будет. А насчет Тимошонок, Ющенков и прочих +100

    Anonymous reply Anonymous

    Лёлик - респект! Таки да... Кашпер рядом с ними - дитё неразумное.
  • Anonymous

    Кашпировский просто шарлатан. На полном серьёзе в начале девяностых он уверял меня, что владеет методом телепортации (!). А когда я попросил его продемонстрировать своё умение, он наотрез отказался, мотивируя это тем, что устал. Меня с Кашпировским познакомил наш общий приятель, и разговор с Анатолием Михайловичем начался с заявления последнего, что он по желанию может становиться невидимым.

    Anonymous reply Anonymous

    Это не шарлатанство, а попытка "в лоб пробить" человека на предмет - не сомнамбула ли он. Таковых среди людей 5 %. Сомнамбулы впадают в глубокий гипноз с первых же слов, что не требует от гипнотизера лишних усилий. На этом основан весь шоу-бизнес Кашпировского: он всегда начинает с того, что находил сомнамбул в зале используя для этого простейший тест. Дальше остается из них делать что угодно на потеху оставшейся публике.

    Anonymous reply Anonymous

    винничанин, та ти ж раніше писав, шо ти судент?? Чи ти в 2-3 роки уже говорив з Кашпировским, на тему екстрасенсів??

    Anonymous reply Anonymous

    Уважаемый "---", не зря "Кащей" написал, что "нам тут своих молдаван хватает" :) Я студент, но я никогда не писал, сколько мне лет. Вы, наверное, сильно удивитесь, но представьте себе, что учиться можно не только в 18 - 20 лет, а высших образований у человека бывает больше, чем одно.

    Anonymous reply Anonymous

    То то и заметно, что, больно переучился. Я на тебя давно уже глаз положила-страсть, как умников абожаю на ужин булимический.

    Anonymous reply Anonymous

    Маруся, я на тебя тоже положил.

    Anonymous reply Anonymous

    Мало, того,что ты всю жысть учишся, а научился не парировать, а хамству. Ну и толку с таких вечных студентов? Сам себе что-ли?

    Anonymous reply Anonymous

    Это легко - глаза закрыл и "в домике" :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:25 Новий закон про мобілізацію: що чекає призовників, військових і ухилянтів? 19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up