Картину вінницької волонтерки «Кримська бавовна» купили за 52 тисячі гривень

Картину вінницької волонтерки «Кримська бавовна» купили за 52 тисячі гривень
  • Вінничанка Діана Подолянчук на аукціоні продала свою картину під назвою «Кримська бавовна». Виручені кошти підуть для ЗСУ.

— Ура! Я нереально щаслива! За 52 тисячі гривень ми продали картину «Кримська бавовна», — поділилася волонтерка. — Переможцем благодійного аукціону став Ігор Герега зі ставкою 27 тис! І ще один учасник — Денис доклав свою ставку — 25 тисяч, щоб вийшла ще більша сума на тактичну медицину для ЗСУ.

Благодійний аукціон пройшов вчора, 12 серпня, в Люди Fusion Place. Як все було дивіться у наступному відео:

Відео дня

Діана Подолянчук, нагадаємо, займається благодійністю не перший рік, а тепер стала ще й військовою волонтеркою. Дівчина в перший же день широкомасштабного наступу рф, перетворила свій центр розвитку на штаб збору допомоги. 

Зараз у них кілька напрямків роботи. Для військових — купують машини, збирають аптечки, засоби гігієни, їжу. Для переселенців — видають ліки за рецептами, продуктові набори, одяг. Для лікарень — завозять необхідні медикаменти. Всім цим керує Діана Подолянчук разом зі своєю командою, яка наразі налічує понад сто людей. 

Детальніше у матеріалі:

Ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

Також редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

 

Читайте також:

«Польова каша Стрижавчанка»: господині з Вінниччини готують консерви для захисників

«Це наш внесок для перемоги у війні». Як швейний цех у Вінниці допомагає ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач

    Ну, вліз у бізнес на батьківські гроші, а от думати не навчився

keyboard_arrow_up