«Польова каша Стрижавчанка»: господині з Вінниччини готують консерви для захисників

«Польова каша Стрижавчанка»: господині з Вінниччини готують консерви для захисників
  • Волонтерки зі Стрижавки налагодили виробництво та відправку на передову консервованих каш під власним брендом — «Польова каша Стрижавчанка».

Волонтерки із смт. Стрижавка, що біля Вінниці, організували виробництво та відправку на передову консервованих каш під власним брендом — «Польова каша Стрижавчанка». Першу партію з 250 півлітрових банок доставили до підрозділів на сході країни.

— Каші для наших захисників — це лише дещиця з того, що ми робимо та можемо робити для потреб військових, — говорить одна з ініціаторок волонтерського виробництва Олена Бессараба. — У Стрижавській громаді об’єдналися справжні патріоти — нас кілька жінок, які виготовляють тушонки й каші, а згодом ми відвозимо їх безпосередньо до споживачів! Якраз щойно наша команда повернулася з поїздки до Донецької області, де серед іншого вантажу ми передали хлопцям і дівчатам також і польову кашу «Стрижавчанка».

Відео дня

Олена Бессараба — представниця військово-медичної родини. Її чоловік — офіцер-медик Андрій Грачов, донедавна — начальник управління у справах ветеранів війни Вінницької обласної військової адміністрації, а після вторгнення росії — начмед однієї з військових частин на сході держави. Олена ж — старший лейтенант медичної служби запасу. Їх 19-річний син, студент-медик, теж проходить військову службу.

Олена Бессараба з волонтерками

Серед господинь є і мама захисника, який зараз воює на сході України, і одна вимушена переселенка, є й жінка, яка повернулася з-за кордону, аби допомагати тим, хто боронить Україну в один із найважчих її періодів.

— В Стрижавській громаді об’єдналися справжні патріоти та ми виготовляємо тушонку та польову кашу «Стрижавчанка»! Будьте здорові та ситі, рідненькі! Дякуємо усім за допомогу! Долучайтеся до нашої справи! — звернулася Олена Бессараба вона до всіх охочих.

 

Читайте також:

Освітяни — герої тилу. Розповідаємо про вінницьких педагогів і учнів, які займаються волонтерством

Задля підняття духу. Гумористи Батальйону гарного настрою «Поділля» дають благодійні концерти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up