Наші Герої. Розвідник «Ca va» розповідає про Бахмут, війну та перемогу

Наші Герої. Розвідник «Ca va» розповідає про Бахмут, війну та перемогу
  • Розвідник з позивним «Ca va» служить у 120-й бригаді територіальної оборони ЗСУ.
  • А в цивільному житті чоловік працював за кордоном у фірмі, яка спеціалізувалась на перевезенні особливо небезпечних вантажів.
  • Військовий розповідає, як потрапив на службу та про повномасштабне вторгнення.

Розвідник «Ca va» до територіальної оборони потрапив в день початку повномасштабного вторгнення, повідомляють на сторінці бригади.

«Робота цікава якраз для авантюрної натури, але не дуже легка та потребує навиків і постійного вдосконалення індивідуальних якостей та тренованості в складі підрозділу. Мої рідні завжди розуміли, що я не зміг би стояти осторонь процесу оборони нашої держави від окупанта. Я би не зміг боротись зі своєю совістю, ховаючись від святого обов'язку боронити рідну землю, де я виріс», — розповідає «Cava».

На зображенні може бути: 1 особа та трава

Відео дня

Військовий розпочав службу в роті КДБ, в складі якої виконав немало завдань, які ставило командування. В цивільному житті «Ca va» працював за кордоном у фірмі, яка спеціалізувалась на перевезенні особливо небезпечних вантажів.

«Зараз я продовжую служити в розвідці 170 батальйону 120 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, на посаді оператора-розвідника, чим дуже пишаюсь. Займаюся збором інформації, спостереженням, контр-диверсійними діями, пошуком та знищенням ворожих цілей. В складі свого батальйону приймав участь в бойових діях в місті Бахмут», — додає «Cava».

На зображенні може бути: 1 особа

Чоловік служив за кордоном кілька контрактів, брав участь у декількох місіях. В 2014 році займався інструкторською діяльністю.

«Перемога для мене — це коли не буде ворога в нашій Україні, не буде повітряних тривог. Буде рости хліб, будуть рости наші діти в мирі, щасті, злагоді на Богом даній нам землі. Планів на майбутнє поки не будую. На першому місці це перемога над ворогом і постаратись вижити, а там подивимось як воно буде», — каже захисник.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Не було звістки майже три місяці: з полону повернувся 27річний Олексій Вагін зі Жмеринки

Прикордонника Олександра Крамаренка нагородили орденом «За мужність». Посмертно

Військовослужбовець «Снайпер» розповів про війну на Східному напрямку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up