Дим на колишньому молокозаводі. Сім пожежних машин гасили склад «Соняху»

Дим на колишньому молокозаводі. Сім пожежних машин гасили склад «Соняху»
Обставини та причина займання з'ясовується фахівцями.
  • Сьогодні, 23 липня, близько 16 години вінничани побачили густий дим на вулиці Немирівське шосе.
  • Це була пожежа на території колишнього молокозаводу.
  • Спочатку виїхали чотири рятувальні бригади, потім ще одна. Але і вони не справлялися з займанням. 
  • О 18 годині 14 хвилин загорання загасили за допомогою семи пожежних екіпажів.

 

О 16.18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Немирівське шосе горить будівля складського приміщення.

— На території колишнього молокозаводу горить колишній склад (попередньо 50х20 м). Цегляна будівля, перекриття просмолене. Зверху дерев'яна обрешітка (дах переробили). Попередньо зварювальні роботи. Смола дає багато диму. Загрози людям та сусіднім будівлям немає, — розповідає журналістці «20 хвилин» керівник пресцентру Служби порятунку Олександр Кутовий.

За його словами, склад належить приватному підприємцю.

Відео дня

Нам вдалось з'ясувати, що пожежа сталась на підприємстві Сонях.

За інформацією рятувальників, до місця події одразу було направлено рятувальників п'яти Держаних пожежно-рятувальних частин міста. По прибуттю на місце виклику бійців ДСНС з'ясувалося, що вогнем охоплено покрівлю будівлі на площі близько 800 кв.м.

Силами вогнеборців о 17.30 пожежу локалізували, а о 18.14 ліквідували.

— До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 28 чоловік особового складу та 7 спецавтомобілів. Наразі обставини та причина займання з'ясовується фахівцями, — зазначають після гасіння пожежі рятувальники.

До речі, водії пожежних авто дякують водіям, що робити коридори для їх проїзду по місту.

Що відомо про фірму Сонях

Підприємство Сонях відкрив у 2016 році Бенкалюк О.Є.

Фабрика смаку «Сонях» – одне з провідних підприємств Подільського краю, що спеціалізується на виробництві продуктів харчування бакалійної та снекової груп, а також окремих товарів непродовольчої групи.

Компанія розпочала  свою діяльність в 1998 році, подолавши за цей час довгий шлях від невеликого родинного підприємства до сучасного потужного виробника та постачальника продуктів харчування.

Продукція під торговою маркою «Сонях» добре відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами. У 2008 році компанія вийшла на міжнародний ринок. Сьогодні підприємство на постійній основі експортує продукцію до більш ніж 20 країн світу і географія представленості торгової марки постійно розширюється.

Компанія не зупиняється на досягнутому та продовжує динамічно розвиватись. На підприємстві працює власна сертифікована лабораторія з багатоступеневим контролем якості кожного етапу виробництва. Постійна увага приділяється модернізації обладнання, впровадженню новітніх технологій виробництва та покращенню якості обслуговування. Разом, це забезпечує підприємству лідируючі позиції на ринку та гарантує високу якість продукції.

На сьогоднішній день підприємство випускає продукцію як під власними торговими марками, так і на замовлення під Private Label. Власне виробництво повного циклу дозволяє максимально оперативно виконувати замовлення, виготовляючи продукцію з врахуванням усіх вимог щодо асортименту, варіантів розфасовки та особливостей упаковки.

 

 

Читайте також:

Блокування карти за два перекази на п'ять тисяч гривень: роз'яснення НБУ

Українців почали штрафувати за збір чорниці та лохини

Масова бійка підлітків у Центральному парку. Поліція виклала відео 18+

Гороскоп на тиждень 19-25 липня: кому зірки пророкують збагачення?

«Пішла купатись та не повернулась». Дізналися про останні хвилини життя 22-річної Ірини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up