Масова бійка підлітків у Центральному парку. Поліція виклала відео 18+

Масова бійка підлітків у Центральному парку. Поліція виклала відео 18+
Поліція проводить розслідування за фактом групового хуліганства у Вінниці
  • ​​​​​​Вчора, 20 липня, в центральному парку група підлітків побили 18-річного хлопця. Спочатку його вдарили кулаком в голову та хлопець впав на землю. Потім ще добивали ногами.
  • Все знімали на смартфон. Відео 18+ виклали на сайті поліції.

Подія трапилась у Центральному міському парку ім. М. Леонтовича близько десятої години вечора.

До поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію 18–річного вінничанина з множинними тілесними ушкодженнями.

— Поліцейські опитали потерпілого та з'ясували, що хлопця, який відпочивав разом з друзями, побила компанія підлітків, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

На сайті обласного главку виклали відео 18+ самої бійки, яку зняли на смартфон. Відео не відкривається у вільному доступі, а лише через Ютуб:

В ході першочергових розшукових заходів працівники поліції встановили чотирьох активних учасників бійки. Ними виявились четверо вінничан, троє з яких віком 16 років та одному 18 років.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального Кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає позбавлення волі  до 4 років.

Наразі поліція встановлює усіх  учасників правопорушення.

 

Читайте також:

«Пішла купатись та не повернулась». Дізналися про останні хвилини життя 22-річної Ірини

«Бабине літо буде дуже довгим»: народний синоптик дав прогноз на осінь

Вінничанин виклав ланцюг зі сміттям на зупинці громадського транспорту

Смертельна ДТП на об'зній: водій на Hyundaі влетів під вантажівку Renault

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (104)
  • Читач19

    Нашi на Сходи воюють, щоб країна була цивiлiзованною, а цi рахiти, вертають назад у Середньовiччя, ще й десять на одного, ще й лежачого, дибiли конченi, iдiоти. Додому б до кожного зайти и так само вiдпиздити вдесятьох, менi не сподобався цвет твоих глаз - на бритву, выколи. Дали б мени автомат - я б їх перестриляв би, а потiм би вибачився. З нашою системою правосуддя один х** ничого б не було, я же все-таки изинился.
  • Юрий Гуд

    Дегенерати малолітні.
  • Владимир Николаев

    Подождать под домом и битой со всей дури по е**лу, что б аж челюсть с другой стороны вылетела, а потом изинится и станок ко лбу приклеить. Люди, думаю, не будут медлить с самосудами, наша система всё равно ничего не сделает.
    В Европе бы, при наличии видео и по сути признания, минимум петерка светила бы, каждому, а тут... Наймут хорошего адвоката, оформят психушку на пару недель и всё будет "решено". И пойдет это чмо учится в вуз, после родители пристроят на теплое местечко и будет он тоже самое делать, только под хорошей законодательной защитой и хорошими связями, но будет извинятся всегда. Как там у нас говорят... Слава Україні
  • Владимир Николаев

    В наше время можно избить любого человека на улице, изинится и всё будет нормально.

keyboard_arrow_up