Двох патрульних побили після того, як вони загасили палаючий автомобіль

Двох патрульних побили після того, як вони загасили палаючий автомобіль
  • Про інцидент повідомляє прес-служба патрульної поліції Вінницької області.
  • Пишуть, що замість вдячності від чоловіка, чиє авто горіло, отримали стусанів.

Подія сталася учора, 6 червня, приблизно о 23:30. Патрульні отримали виклик про пожежу на вулиці Олега Антонова. Там горів автомобіль Opel. Поліцейські дістали вогнегасник та почали гасити вогонь.

Їм також допомагали люди, які зібрались у дворі біля палаючої автівки. Охоронці порядку викликали ще й бійців служби 101, які, коли приїхали, остаточно ліквідували пожежу.

Поряд був власник авто. У поліції стверджують, що він був п’яний. Патрульні запитали, чи знає він, через що авто могло спалахнути. На що 28-річний чоловік відреагував агресивно.

Відео дня

Він почав лаятися на поліцейських та погрожувати їм.Потім вдарив одного інспектора рукою в обличчя, а іншому завдав удару в ногу.

Крім того, чоловік намагався дотягнутись рукою до зброї одного з поліцейських. Після цього правопорушник закрився в салоні автомобіля, відмовляючись називати себе та надавати документи.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка затримали та доставили до відділку поліції для з’ясування всіх обставин.

«Нам дуже прикро, що деякі громадяни замість того, аби подякувати поліцейським за надану їм допомогу, починають чинити протиправні дії. Ми просто виконуємо свою роботу, але все ж потребуємо вашої підтримки та розуміння. Щиро вдячні громадянам, які це цінують!», — повідомляє у facebook прес-служба патрульної поліції.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    Все умные аж страшно. Не знаю как в полиции им рассказывают а в милиции учили по другому. Лучше не стрелять.

    Но если стреляешь в человека значит валить нужно насмерть. Потому как мертвый жалобы не пишет и в суде в качестве потерпевшего не выступит. Да и показаний твоих не опровергнет. А прокурору можно рассказать что целился в колено (локоть, большой палец на ноге да и вообще хотел сделать предупредительный выстрел). Но тут ты/он споткнулся/поскользнулся/упал/присел/отжался/притворился мертвым и пуля попала в шею/голову/сердце/попу...

    Главное чтоб твоя версия совпадала с версией напарника и той картиной которую прокурор видит на месте ЧП.

    Ну и самое главное чтоб применение оружия соответствовало законодательным нормам.

    А в этой ситуации копы молодцы что не стреляли. Скопление людей, да и угрозы жизни и здоровью их не было. Но то что какой то бухой охламон накостылял двоим копам это феерия проФФесионализма. Надо было им собаку и вертолет в помощь выслать.

    Хз как их учили те же америкосы. Вон в сети полно роликов как один коп в США держит оборону от 2-5 нападающих с оружием. И по внешнему виду он далеко не терминатор а так больше на колобка смахивает. Но валит нападающих на ура.

    Хотя может и не учителя а ученики такие

    1234 reply Anonymous

    В США даже пьяного д,била, который попытается забрать оружие - застрелят и ничего никакие сп,дозные активисты не сделают.

  • Max

    Проблема в том, что создали прецеденты, когда патрульных/ментов затаскивают по судам за применение силы и оружия, особенно всякие "громадськи актывисты" и насмотревшиеся роликов на ютубе. В результате, полиция боится применить силу даже когда это крайне необходимо (знаю такой случай), а потом эти же активисты кричат, что "понабирали по обьявлениям" и полиция бездействует.

    Anonymous reply Max

    Они в законодательства как я в балете. Вот и бояться или не знают чем и как имеют право защищаться
  • Metalka

    мало дав
  • Next

    Патрульні поліцейські, мають повне право на самозахист, в повному обсязі. Цим потрібно користуватись.

    Вася reply Next

    Але ж громадянин, навіть якщо він не активіст. Теж має право на свій самозахист.

    Ось і міркуйте - чий самозахист важливіше.

    Next reply Вася

    Всі громадяни ЗОБОВЯЗАНІ підкорятись вимогам правоохоронців, при виконанні ними службових обов'язків.

    Anonymous reply Next

    Законным требованиям сотрудников полиции. А тут опять бодикам потерялся/был не заряжен/выключен/поломался. Так что хз что они там от него требовали

    Вася reply Next

    Навіть активісти, патріоти й побратими?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up