Два під’їзди будинку у центрі Вінниці три дні без води. Люди збираються перекривати дорогу

Два під’їзди будинку у центрі Вінниці три дні без води. Люди збираються перекривати дорогу
  • Мова йде про будинок, який стоїть за адресою: вулиця Василя Стуса, 1;

  • Мешканці жаліються, що три дні тому через аварію у них з кранів перестала йти вода. Її немає і дотепер

Сьогодні ввечері, 2 вересня, мешканці зібралися на збори, щоб обговорити проблему. Запросили й нашого журналіста. Виявилося, що у жителів двох під’їздів три дні немає води через аварію, яка сталася у квартирі №13.

За словами мешканців, господар тієї квартири не хотів давати доступ до житла комунальникам для ремонту. Наступного дня довелося викликати поліцію.

Правоохоронці вмовили чоловіка, але тоді вже аварійники не захотіли нічого ремонтувати. Мовляв, у них закінчився робочий день.

Відео дня

У під’їзді є родини з маленькими дітьми, є старі люди, і всі вони не можуть навіть приготувати собі поїсти.

Мешканці доведені до відчаю і готові, навіть, перекривати вулицю Пирогова.

Комунальники обіцяли почати роботи завтра, 3 вересня, з самого ранку. Але жителі бояться, що господаря 13-ї квартири не буде на місці, бо він там не живе.

Якраз коли наш журналіст спілкувався з людьми, господар проходив поруч. Він пообіцяв бути вдома і дочекатися ремонтників.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Без Имени

    Навіщо дорогу перекривати? Розберіться спочатку з власником 13-ї квартири...

    Чуть що, і вже дорогу перекривають...

    Що нема інших шляхів виходу з цієї ситуйовини?
  • Сергей Глушко

    бачу це входить за моду чуть шо давай перекривати дорогу  у мене нема слів отдні матюки............................
  • Олексій

    Не вулицю перекривайте, а мізки співмешканцю вправте.
  • З.А.Глядач

    "Мешканці доведені до відчаю і готові, навіть, перекривати вулицю Пирогова."

    От,дурні люди! Тільки десь щось не по їхньому-відразу "перекривати дорогу". А дізнатися,ЧОМУ саме так трапилося-їм не дозволяють залишки мізків.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up