Драйвовий Ляпіс, ніжна Федишин і на вершині з Ріаnобоєм. Як пройшов концерт біля Книжки?

Драйвовий Ляпіс, ніжна Федишин і на вершині з Ріаnобоєм. Як пройшов концерт біля Книжки?
  • Церемонія закриття Дня міста цьогоріч відбулась традиційно біля «Книжки». Прохолодний вечір не відігнав людей, які до останнього співали разом з Іриною Федишин та гуртами Ріаnобой і Ляпіс-98! Що цікавого було на святкуванні?

Порадували своєю появою ведучі — учасники команди Ліги Сміху «Отдыхаем вместе» Саша Степаненко і Вадим Квик. Протягом усього концерту вони підігрівали людей не тільки жартами, а й фізично: змушували піднімати руки, аплодувати та пропонували  робити масаж тій людині, що стояла поряд.

Між іншим на сцену вийшла перша виконавиця цього вечора — Ірина Федишина. Дівчина у сріблястому платті, випромінювала гарний настрій та вітала вінничан з Днем міста майже після кожної своєї пісні!

Відео дня

— Мої вітання, Вінниця! Так приємно бути разом з вами. Бажаю вам здоров'я та любові. А тепер заспіваємо разом? — казала Федишин.

Далі вона виконала разом з вінничанами свої хіти «Я люблю тебе Роман», «Білі троянди». Не в змозі втриматися від запальних пісень глядачки танцювали просто там, де стояли.

Тим часом сутеніло й Ірина запропонувала городянам показати наскільки Вінниця романтичне місто.

— Запаліть вогники на своїх смартфонах, обійміть близьких! — казала Федишин і заспівала «Це моя земля».

А далі, вона виконала свій танцювальний хіт «Несе Галя воду», співала про те, що «хоче на Мальдіви».

— А хто з вас найгучніша та найактивніша людина? Хто хоче суперприз? — казала співачка. А потім кинула у натовп футболу з написом гурту.

А після попросила знімати її на відео та надсилати їй в Інстаграм, пообіцяла найкраще відео поставити у сторіс.

Виконавши останню пісню Федишин ще раз побажала розвитку Вінниці, щастя вінничанам та подякувала за оплески й підтримку.

Поки готувався наступні виконавці ведучі обговорювали виступ співачки:

— Ірину Федишин називають у нас в Хмельницькому Олегом Вінником в юбці, — каже Саша Степаненко.

— Бо вона вродлива? — питає Вадим Квик.

— І через спідницю. Подякуймо Іринці Федишин!

А далі ведучі розіграли ще одну сценку, завдяки якій вінничанин Андрій освідчився своїй коханій Людмилі прямо на головній сцені Вінниці!

Надалі виступав Дмитро Шуров та гурт Ріаnобой. Співак одразу зірвав оплески та схвальні вигуки від людей:

— Ну що ви так тихо? Привітайте земляка, нумо! — каже Дмитро і натовп ще дужче аплодує.

Свій виступ Ріаnобой почали з ніжної пісні «Родимки». Шуров співав пісні, які вийшли у ротацію не так давно. Серед них були «Полуничне небо», «Мені так добре з тобою», під які пари похитувалися з боку в бік.

А потім раптово для глядачів виконав запальну пісню російською мовою «Видимо Ведьма-Ведьма». І нагадав, що він сам вінничанин, багато років ходив по 600-річчя та сьогодні також святкує День рідного міста.

 

На відміну від Федишин Дмитро був небагатослівним: він не закликав підспівувати свою кожну пісню, вінничани й так це робили.

Мабуть, жоден з виступів Pianoбой не обходиться від триб’юту Кузьмі Скрябіну. І концерт біля «Книжки» не став виключенням: Дмитро Шуров заспівав «Шампанські очі». 

— Останню пісню хочу присвятити вам. Бо ми разом, ми не самі. Діставайте свої кляті ліхтарики, щоб на космічній станції побачили Вінницю! — казав Шуров та заспівав «Не сам».

І хоча люди вигукували на біс Pianoбой звільнили сцену для наступних виконавців. Ведучі знов зігрівали людей жартами:

— Нещодавно хотів піти на концерт Піанобоя, добре що потрапив до Вінниці і не витратився на квитки! — каже Саша. А далі зізнається, що він і не хмельничанин.

— Я взагалі-то народився у Тростянці.

— Ну кажи тоді, за що ти любиш Вінницю? — питає Вадим.

— За те, що тут найгарніші дівчата, рівні дороги та крутий трамвай! — відповідає Степаненко.

— Та ти це всюди кажеш. Навіть в тих містах, де трамваїв немає! — додає Квик.

Опісля на сцену виходить міський голова Сергій Моргунов. Чиновник каже, що на минулий День міста вони започаткували гарну традицію: дарувати подарунки вінничанам, які народилися у День міста.

— Цього дня у Вінниці народилися 3 хлопчики та 3 дівчинки! — каже Моргунов. — Я пропоную подарувати подарунки за діточок прямо тут, на сцені.

Батькам вручили великі м’які іграшки та коляски.

А далі під одну зі своїх пісень на сцену виходить Сергій Михалок та «Ляпіс-98».

Білорус з перших хвилин приємно вразив вінничан: майже перед кожною піснею чоловік читав вірші, а себе представив строфою «Шухер граждане, на сцене психопат!».

Разом з гуртом вони виконали безсмертні хіти «Ляписа Трубецкого» — «Ау-ау», «В платье белом», «Танцуй», «Капитал» та інші драйвові пісні.

Михалок танцював на сцені, заламував руки, жбурляв мікрофон у повітря, а вінничани підстрибували та співали його пісні.

— Всем теплого вечера, душевного настроения! С праздником, дорогие трудящиеся! — бажав Михалок глядачам.

Його виступ тривав трохи понад годину, а потім ведучі заспівали разом з вінничанами караоке! Святкування Дня міста Вінниці завершилося, на цей раз, без феєрверка. І вінничани потроху стали розходитися по домівках.

Ще раз вітаємо Вінницю з її 656 річницею!

Можливо вас зацікавлять матеріали до Дня міста, які писали протягом дня:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вінничанин

    Зєльц так і не приїхав? От чорт.
  • Вінничанин

    Зєльц так і не приїхав? От чорт.
  • Жора

    Сравнил Федишн и Ирчика зи Львова , так Федишин страшная  ведьма против Ирчика)))
  • Жора

    КАВІ – ТАК, БЕЗАЛКОГОЛЬНИМ НАПОЯМ – НІ!



     Нове велике європейське проспективне епідеміологічне дослідження ЕРІС підтвердило шкоду від безалкогольних напоїв з додаванням цукру .

    Ті, хто вживав 2 і більше склянок, мали на 26% більшу загальну смертність і на 50% більшу частоту смерті від серцево-судинних захворювань, незалежно від ваги, паління та інших факторів ризику. Більший ризик хвороби Паркінсона і колоректального (товстої кишки) раку на додаток.



      Гарної неділі, друзі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up